ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΤΕΛΙΚΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ!


Ο Χαράλαμπος Κοζώνης έκανε πίσω όσον αφορά την εγγυητική των 15 εκ. ευρώ που ζητούσε από τους μετόχους της ΑΕΚ και πέφτουν οι υπογραφές στο προσύμφωνο. Πλέον ισχύει η πρώτη πρόταση που είχε κατατεθεί προς το Νίκο Νοτιά και αφορούσε την εγγυητική των 5 εκ. ευρώ ενώ από αύριο αναμένεται να αρχίσει ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών στην ΠΑΕ. Αυτό που καίει πλέον τις δυο πλευρές είναι η χρηματοδότηση της ομάδας μέχρι τις 10 Ιανουαρίου οπότε και θα γίνει η αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Ολα τελικά φαίνεται πως παίρνουν τον δρόμο τους στην ΑΕΚ. Ο Χαράλαμπος Κοζώνης, άφησε στην άκρη τις απαιτήσεις για την εγγυητική των 15 εκ. ευρώ και το κλίμα στις σχέσεις του με το Νίκο Νοτιά βελτιώθηκε. Όπως επιβεβαιώνεται μάλιστα από το ρεπορτάζ, η πλευρά Κοζώνη κατέθεσε τις νομικές εγγυήσεις στον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ και πλέον αναμένεται από ώρα σε ώρα να πέσουν οι υπογραφές. Αυτό σημαίνει ότι οι ορκωτοί λογιστές θα μπορέσουν να μπουν στην ΠΑΕ προκειμένου να ελέγξουν το οικονομικό άνοιγμα ενώ οι δυο πλευρές από κοινού θα προσπαθήσουν να βρουν λύση στη χρηματοδότηση της ομάδας μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Η δήλωση του κ.Κοζώνη είναι ξεκάθαρη και δείχνει πως η μεταβίβαση των μετοχών μπαίνει στην τελική ευθεία. «Ο κ. Νοτιάς πήρε τις νομικές εγγυήσεις και οι συζητήσεις επέστρεψαν στο πολύ καλό κλίμα που υπήρχε μεταξύ μας. Απέσυρα την τελευταία πρότασή μου και όπως είπε ο κ. Νοτιάς συζητούνται οι τελικές λεπτομέρειες για να υπογραφεί το προσύμφωνο και να ξεκινήσει ο έλεγχος»

Κάτι που επιβεβαιώνεται επίσημα και από την ΠΑΕ ΑΕΚ με την ακόλουθη δήλωση του κ.Νοτιά. «Συζητάμε σε άριστο κλίμα με τον κύριο Κοζώνη και επεξεργαζόμαστε την τελική φόρμουλα για να υπογραφεί το προσύμφωνο»