ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....!


Σε τροχιά πρωτοφανούς κρίσης και αντιδράσεων εκτός ελέγχου κινδυνεύει να μπει η ΑΕΚ όχι τόσο για το θέατρο του απόλυτου παραλόγου στο οποίο τελικά εξελίχτηκε η υπόθεση Κοζώνη (άγνωστο αν οριστικά έχει τελειώσει ή αν θα υπάρξει αναδίπλωση του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία ο οποίος επιφυλάχθηκε για εκπλήξεις στην ανακοίνωση της απόσυρσής του) όσο για τις συνολικές παλινωδίες των μετόχων της.

Από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί του Χαράλαμπου Κοζώνη ως... «ανθρώπου με μεγάλη οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα που παρουσίασε το όραμα που έχει για την ΑΕΚ και έχει συνολικό αναπτυξιακό σχέδιο που περιλαμβάνει ολόκληρη την ΑΕΚ» και το «από μηχανής Θεός» που είπε για αυτόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Θανόπουλος φτάσαμε στο χθεσινοβραδινό άδειασμα σύμφωνα με το οποίο ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας δεν παρουσίασε ποτέ τις αποδείξεις που θα βεβαίωναν τις οικονομικές του δυνατότητες.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με άλλα λόγια των χιλίων ψεμάτων έβγαλε ψεύτη τον Χαράλαμπο Κοζώνη που δύο φορές ισχυρίστηκε ότι παρουσίασε στον Νοτιά πειστικές αποδείξεις για την οικονομική του επιφάνεια.
Η ουσία βεβαίως είναι πολύ πιο απλή. Μπορεί να υπήρξε κάποια στιγμή που στα μάτια του Νίκου Νοτιά ο Κοζώνης ήταν ό,τι το καλύτερο προκειμένου να απαλλαγεί από το βάρος της ΑΕΚ για την οποία φάνηκε ξεκάθαρα ότι είχε μαύρα μεσάνυχτα ακόμα και για το πώς λειτουργεί και διοικείται, αλλά στην πορεία των πραγμάτων -και παρά την κοροϊδία που παιζόταν προς τα έξω με θύμα τον αγνό φίλαθλο της ΑΕΚ- υπήρξαν πολλά στοιχεία που έκαναν πολλούς μετόχους επιφυλακτικούς για αυτή την υπόθεση.

Τα περισσότερα στοιχεία προέκυψαν από την προσωπική έρευνα που διεξήγαγε για τον Μπομπ Κοζώνη ο Πέτρος Παππάς την ίδια ώρα που μερίδα του Τύπου κατηγορούσε για τις διαρροές τον Γιώργο Κιντή.
Από ένα σημείο και μετά οι μέτοχοι της ΑΕΚ προσπαθούσαν να μαζέψουν την υπόθεση Κοζώνη, που οι ίδιοι γιγάντωσαν μέσα στην εγκληματική τους ανεπάρκεια αλλά και την πλήρη τους αδυναμία να φροντίσουν στοιχειωδώς την ίδια τους την επένδυση και να την... κάψουν υπό το φόβο του κόσμου και των αντιδράσεων όσων ακόμα και σήμερα πιστεύουν ότι ο όποιος Κοζώνης είναι δεδομένα καλύτερη λύση από τη δική τους ανυπαρξία.
Προσπάθησαν να το κάνουν την περασμένη Κυριακή αλλά τα μάζεψαν μετά την επικοινωνιακή έκρηξη της πλευράς Κοζώνη που έδειξε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί εύκολα να τους εκθέσει και που έχει αρκετά στοιχεία στα χέρια της για να το επιχειρήσει ξανά. Αλλωστε όλο αυτό το διάστημα οι συνεργάτες του Κοζώνη ήταν σαν να συνδιοικούν με τον Θανόπουλο που έδειχνε έρμαιο λόγω της αδυναμίας του αλλά και του φόβου του για τις αντιδράσεις του κόσμου.

Από αυτή την πλευρά το μόνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι από την πλευρά του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία κρατήθηκαν χαμηλοί τόνοι στους σαββατιάτικους τίτλους τέλους, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να αποσυρθούν τόσο εύκολα και ανώδυνα για τους μέτοχους ? αμέτοχους της ΠΑΕ ΑΕΚ ειδικά όσο πλανάται στην ατμόσφαιρα το επιχείρημα ότι φοβούνται τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο.
Από αυτή την άποψη με ενδιαφέρον αναμένονται τα όσα πρόκειται να διαδραματιστούν σήμερα το απόγευμα στο περιθώριο του ματς με τον Λεβαδειακό και για τα οποία κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Και αυτό γιατί ακόμα και οι όποιοι φίλοι της ΑΕΚ δεν είχαν φτάσει στο σημείο να πιστεύουν ότι ο Κοζώνης είναι η μοναδική όαση σωτηρίας για την ομάδα τους εκτιμούν ότι στο τωρινό κατάντημα που έχει φτάσει δεν ευθύνεται βεβαίως ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας αλλά οι τρομακτικές παλινωδίες και η ανυπαρξία των ανθρώπων που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες της «κιτρινόμαυρης» εταιρίας.

Ο Πέτρος Παππάς που... απέσυρε προσωρινά το δικό του σχέδιο εν αναμονή των τελικών εξελίξεων στην υπόθεση Κοζώνη και περίμενε να καεί αυτή η υπόθεση, δεν φοβήθηκε να μιλήσει με τους καταληψίες των γραφείων και όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει το δικό του σχέδιο με τις ευλογίες του Νοτιά που έχει σηκώσει για μία ακόμα φορά τα χέρια ψηλά, με τη στήριξη των Χατζηιωάννου και Γκίκα Γκούμα, με δύο ακόμα εφοπλιστές (ο ένας ακούγεται ότι είναι ο Νομικός) και χωρίς τους αδερφούς Θανόπουλους που κάηκαν οριστικά με την ιστορία του Κοζώνη.
Το θέμα βεβαίως δεν είναι απλώς και μόνο να καλύψουν τις άμεσες τρύπες που απειλούν την ΑΕΚ με διάλυση και την διασύρουν καθημερινά (εδώ δεν κυνήγησε την υπόθεση Εστογιανόφ λόγω της επιταγής Τσακίρη για τον Μάκο), αλλά το κατά πόσο μπορούν να δώσουν όραμα στον κόσμο που δεν πιστεύει πλέον τίποτα.
Από την άλλη το θέμα για την ΑΕΚ δεν είναι να φύγουν οι νυν μέτοχοί της (κάτι που αναμένεται να απαιτήσει ο κόσμος απόψε στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς καθοριστικό για την ΑΕΚ αγωνιστικά αλλά που θα πάρει τη μορφή του συλλαλητηρίου σε διοικητικό επίπεδο), αλλά το ποιος θα έρθει. Και είναι ξεκάθαρο ότι έτσι όπως είναι σήμερα η ΑΕΚ δεν πρόκειται να έρθει κανείς.

Στις επόμενες ώρες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις τις οποίες αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει με σαφήνεια. Το σίγουρο είναι ότι ξημέρωσε μία ακόμα πολύ δύσκολη Κυριακή για την ΑΕΚ στη διάρκεια της οποίας δεν αποκλείονται ούτε οι νέες ανατροπές σκηνικού, αλλά ούτε και νέα δραματικά επεισόδια του ιδιοκτησιακού σίριαλ -  οπερέτας.