ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΝΑΙ! ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...


Νέες σημαντικές εξελίξεις στην ΑΕΚ, με την απόφαση του Γκούμα να δώσει τις μετοχές του στην Ερασιτεχνική που γίνεται έτσι μεγαλομέτοχος με 43%. Διαψεύδει ο Παππάς ότι ηγείται επιχειρηματικής κίνησης...

Με επιστολή που έστειλε ο Γκίκας Γκούμας που έχει τις μετοχές μαζί με τον Πόλυ Χατζηιωάννου σε σύνολο 18% αναφέρει:
«Για να σταματήσει η απαξίωση της ομάδας μας, αποφάσισα να παραχωρήσω δωρεάν στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ το σύνολο των μετοχών που έχω στην κατοχή μου(περίπου 18%). Θα δώσω επίσης, στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, το ποσό ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ με την προϋπόθεση αυτά να χρησιμοποιηθούν για μισθούς παικτών, προπονητή και προσωπικού της ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκτιμώ ότι στην παρούσα φάση η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, μέσω των μελών της, μπορεί να αφουγκραστεί καλύτερα τις προσδοκίες του κόσμου».
Με την εξέλιξη αυτή και μετά τις μετοχές των Κανελλόπουλου, Κούλη που είχαν ήδη παραχωρηθεί στην ερασιτεχνική ΑΕΚ, αλλά και το 10% που διαθέτει η ερασιτεχνική, πλέον ο Δημήτρης Χατζηχρήστος γίνεται μεγαλομέτοχος με ένα ποσοστό κοντά στο 43%! Τόσο είναι και το ποσοστό της ομάδας Παππά - Νοτιά - Νάσου Θανόπουλου και Παντελή Αθηνή και απομένει το 8% του Ντέμη Νικολαϊδη και τα ποσοστά των μικρομετόχων!
Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση της πλευράς Γκούμα - Χατζηιωάννου δεν θα πρέπει να θεωρείται αντίθετη προς την κίνηση του Πέτρου Παππά, που θέλει να αναλάβει την ΑΕΚ, έτσι να δημιουργηθεί ισχυρό μέτωπο μετόχων και ερασιτεχνικής ΑΕΚ!

Πάντως ο ίδιος με γραπτή του δήλωση διέψευσε ότι ηγείται κάποιας επενδυτικής κίνησης:
«Επειδή διαβάζω τις τελευταίες ημέρες στις εφημερίδες και ακούω στο ραδιόφωνο, είτε δηλώσεις μου που στην πραγματικότητα δεν έχουν γίνει, είτε μαθαίνω για σκέψεις μου τις οποίες δεν έχω κάνει, θα ήθελα να ανακοινώσω ότι εάν έχω κάτι να πω θα το κάνω επισήμως και μόνο μέσω της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, αντίθετα με σχετικά δημοσιεύματα δεν ηγούμαι κάποιας συγκεκριμένης επενδυτικής κίνησης», αναφέρει ο Πέτρος Παππάς.