ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΕΚ


Κατηγορηματική είναι η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, σχετικά τα όσα συμβαίνουν και ακούγονται για επικείμενη μεταγραφή του Νάτσο Σκόκο στον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ μέσω του επίσημου site της τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για την αγορά του Σκόκο, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συναίνεση για μεταγραφή του Αργεντινού σε άλλη ελληνική ομάδα, αλλά αφήνει ανοικτό παράθυρο για πώλησή του σε ομάδα του εξωτερικού (από τη στιγμή που ακούγονται και τέτοιες φήμες για τον Γενάρη ακόμη και στην ανακοινωσή της η ΠΑΕ δεν αναφέρει κάτι γι' αυτό)
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, για το ενδεχόμενο πώλησης του Νάτσο Σκόκο, η ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίζει πως δεν υπάρχει καμία πρόταση και καμία επαφή με άλλη ομάδα για την παραχώρησή του.
Επιπλέον, οι μέτοχοι και η διοίκηση του συλλόγου διαβεβαιώνουν κατηγορηματικά τους φιλάθλους της ΑΕΚ, πως δεν πρόκειται να συναινέσουν στη μεταγραφή του παίκτη σε άλλη ελληνική ομάδα. Ο Νάτσο Σκόκο είναι παίκτης της ΑΕΚ και παραμένει απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της».