ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ..!


Άρχισαν οι συζητήσεις μεταξύ του Νίκου Νοτιά και του Χαράλαμπου Κοζώνη και όλοι πλέον αισιοδοξούν ότι την Κυριακή θα υπάρξουν τα ευχάριστα νέα με τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.
Ο νυν μεγαλομέτοχος έφτασε στη Φλόριντα και αμέσως ξεκίνησε τις συζητήσεις με τον 65χρονο επιχειρηματία. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, ο ομογενής επιχειρηματίας είχε έτοιμη στα χέρια του τραπεζική εγγύηση 29 εκατ. ευρώ.

Όπως έβγαινε και από τις δύο πλευρές τα νέα αυτά αναμένεται να είναι ευχάριστα για τους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους, και θα πέσουν τελικά οι υπογραφές για το προσύμφωνο ώστε στη συνέχεια πό την άλλη εβδομάδα να μπουν οι ορκωτοί λογιστές και να ξεκινήσει ο έλεγχος στα βιβλία της ΠΑΕ από τους ορκωτούς λογιστές (της εταιρείας BDO).

Την ώρα που θα γίνεται γνωστό το αποτέλεσμα της συνάντησης μεταξύ Νίκου Νοτιά με τον Μπομπ  Κοζώνη, η ΑΕΚ θα δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη.

Υπάρχει και αγώνας

Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τον  Σερβοέλληνα τεχνικός να επιμένει στο σύστημα 4-2-3-1.

Σίγουροι, με βάση τη λογική, είναι οι Σάχα, Καράμπελας, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Λεονάρντο και Μπλάνκο. Από εκεί και πέρα, για τη θέση του δεύτερου κεντρικού αμυντικού υπάρχουν οι Αλβες και Γκέντσογλου. Αν προτιμηθεί ο πρώτος, τότε ο νεαρός Ελληνας ή θα είναι στον πάγκο ή θα παίξει ως αμυντικό χαφ. Αν προτιμηθεί για το κέντρο της άμυνας ο Γκέντσογλου, τότε θα πάει δίπλα στον Ενσαλίβα στα χαφ ο Γκερέιρο.