ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ...ΥΠΟΜΟΝΗ!


Στη Φλόριντα αναμενόταν ο Νίκος Νοτιάς ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Χαράλαμπο Κοζώνη για την υπογραφή του προσυμφώνου. Κατηγορίες του Κοζώνη στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ για σαμποτάζ.
Έστω και μετά από πολλά επεισόδια ο Νίκος Νοτιάς αναμενόταν μετά τα μεσάνυχτα να φτάσει στη Φλόριντα - εκτός εάν πάλι συνέβαινε κάτι -  και θα παραμείνει έως την Κυριακή  για να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τον υποψήφιο επενδυτή για την υπογραφή προσυμφώνου αλλά και να βρουν λύση στο πρόβλημα ρευστότητας που υπάρχει στην ΑΕΚ.

Οι δύο άνδρες αναμενόταν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ξημερώματα Σαββάτου ώστε μέχρι την Κυριακή να επέλθει οριστική συμφωνία για την υπογραφή του προσυμφώνου.

Οι κατηγορίες του Κοζώνη

Μπορεί μέχρι χθες όλοι να έκαναν λόγο για την κακοκαιρία για την αιτιά της αναβολής της συνάντησης του Νίκου Νοτιά με τον Μπομπ Κοζώνη, αλλά η πλευρά του τελευταίου έδωσε μία νέα διάσταση στην αιτία της αναβολής. Συγκεκριμένα όπως υποστηρίζει η πλευρά του υποψήφιου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ η αναβολή στη συνάντηση του ενδιαφερόμενου επιχειρηματία με τον Νοτιά έγινε κατόπιν επιθυμίας του και δεν προήλθε από την... κακοκαιρία.

Ο Κοζώνης ήταν εκνευρισμένος από τις παράλληλες κινήσεις που έκανε η διοίκηση της Ερασιτεχνικής και αποφάσισε να διακόψει τις διαπραγματεύσεις. Μάλιστα χρειάστηκαν πολλές ώρες συνομιλιών με τους Ελληνες συνεργάτες του και τον Νίκο Νοτιά, προκειμένου να αναστραφεί το κλίμα και να συναινέσει ο Κοζώνης να γίνει το ραντεβού αυτό.