ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΕΚΤΟΣ Ο ΜΑΚΟΣ,ΜΕΣΑ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΕ


Δεν έχει περάσει ούτε ένα παιχνίδι φέτος που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με τον Γρηγόρη Μάκο να είναι αυτή τη φορά ο... άτυχος. Ο Έλληνας μέσος υπέστη θλάση και έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με την ΜΠΑΤΕ, αντίθετα οι Λεονάρντο και Ιορντάκε επιστρέφουν ύστερα από το... διάλειμμα με τον Εργοτέλη. Ατομικό ακολούθησε ο Μαϊστόροβιτς, ο οποίος όμως είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται με τους Λευκορώσους.

Ένα νέο πρόβλημα ήρθε να προστεθεί σήμερα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς καθώς ο Γρηγόρης Μάκος υπέστη θλάση στους οπίσθιους μηριαίους στο αριστερό πόδι και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τη ΜΠΑΤΕ. Η απουσία του Έλληνα μέσου ήρθε να προστεθεί σε αυτές των Μαϊστόροβιτς, Άρσε και Αραούχο οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Ο αποκλεισμός των Λεονάρντο και Ιορντάκε από την αποστολή του αγώνα με τον Εργοτέλη είχε δημιουργήσει πολλούς συνειρμούς αναφορικά με το αν είναι δύο από αυτούς που... δεν θα ξαναέπαιζαν με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο, ωστόσο αμφότεροι βρίσκονται στην 19άδα για το ματς με τους Λευκορώσους. Κάτι που αποδεικνύει πως η φράση του Μπάγεβιτς μετά τον αποκλεισμό από τον Θρασύβουλο για τους πέντε που θα έφευγαν, ήταν εν βρασμό ψυχής...

Έτσι, η αποστολή για την ΜΠΑΤΕ αποτελείται από τους: Σάχα, Αραμπατζή, Χουανφράν, Γεωργέα, Λεονάρντο, Καράμπελα, Παυλή, Γιάχιτς, Καφέ, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Χέρσι, Ταχτσίδη, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Γκέντσογλου, Μπλάνκο, Νέμεθ και Σκόκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαϊστόροβιτς προπονήθηκε μόνος του σήμερα καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο θώρακα, από μια αγκωνιά που δέχτηκε στο παιχνίδι της Κυριακής.