ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΖΥΓΩΝΕΙ ΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΖΩΝΗ!


Αντίστροφα μετράνε στην ΑΕΚ για την υπογραφή του προσύμφωνου μεταξύ του Μπομπ Κοζώνη και της ΠΑΕ. Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας όμως, εκτός από τον όρο με τα χρέη της ομάδας, έχει θέσει και άλλους τρεις όρους. Σενάρια για ανταλλαγή μεταξύ Μόρα της Μπολόνια με Τζιμπούρ αναφέρουν οι Ιταλοί ενόψει Ιανουαρίου. 

Άλλους τρεις όρους έχει ζητήσει ο Χαράλαμπος Κοζώνης για να υπογραφεί το προσύμφωνο με την ΑΕΚ. Ο πρώτος λόγος είναι τα 4 εκατ. ευρώ που χρωστάει η «Empire 1924» και τονίζεται πως η πλευρά Κοζώνη δεν πρόκειται να αναλάβει να ξεχρεώσει τα χρέη της συγκεκριμένης εταιρείας. Ο δεύτερος όρος απαγορεύει στην ΠΑΕ, ύστερα από την υπογραφή του προσυμφώνου μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας των δύο πλευρών, να προχωρήσει σε εμπορική κίνηση. Τέλος, ο τρίτος όρος επίσης απαγορεύει να προχωρήσει η ΠΑΕ στην έκδοση νέου δανείου.

Ανταλλαγή Μόρα-Τζιμπούρ

Ένας από τους παίκτες που θέλει σαν τρελός ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο Βαγγέλης Μόρας και δεν αποκλείεται η επιθυμία του να γίνει πραγματικότητα τον Ιανουάριο όπως αναφέρουν οι Ιταλοί. Οι γείτονες ξεκίνησαν ήδη τα σενάρια και όπως υποστηρίζουν δεν αποκλείεται η Μπολόνια η οποία ψάχνει για επιθετικό να προτείνει την ανταλλαγή του Μόρα με τον Τζιμπούρ.

Η Μπολόνια ετοιμάζεται να πουλήσει τον Οσβάλντο στη Κατάνια και πλέον ψάχνει για επιθετικό με τους Τζιμπούρ και Σεβαντόν να είναι οι δύο υποψήφιοι στην αντικατάσταση του Αργεντινού. Έτσι, οι Ιταλοί ξεκίνησαν ήδη τα σενάρια που εμπλέκουν την ΑΕΚ, αφού όπως αναφέρουν οι γείτονες, δεν αποκλείεται να προτείνουν τον Μόρα στην Ένωση για να πάρουν τον Αλγερινό επιθετικό.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Μόρα, δεν θα έλεγε όχι σε ένα τέτοιο σενάριο, αφού μέχρι τώρα περιμένει την μεταβίβαση των μετοχών στον Μπομπ Κοζώνη για να μπορέσει να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Λαρισαίος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπολόνια μέχρι το 2011 και ο ίδιος πρόσφατα με δηλώσεις του άνοιξε την πόρτα για την επιστροφή του στην ΑΕΚ.