ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΔΙΣΕΛΙΔΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ!


Με τίτλο "ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ" στο δισέλιδο αφιέρωμα της Ωρας γα Σπόρ στο σημερινό της φύλλο έγινε όπως σας είχαμε πεί η αδερφοποίηση των δύο αρχαιότερων συνδέσμων της ΑΕΚ.


Σε μια λαμπρή τελετή στο κοσμικό κέντρο "Κουρήτες" του Ηρακλείου, ο Σ.Φ ΑΕΚ Ηρακλείου τίμησε για την προσφορά τους τους Τάκη Καραγκιοζόπουλο, Μιχάλη Τζιράκη, Κώστα Μαυριδάκη και τον Γιώργο Σηφάκη. Ο Πρόεδρος του Σ.Φ ΑΕΚ Ηρακλείου Δημήτρης Χατζάκης καλωσόρισε τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Συνδέσμου και δήλωσε τα εξής:
"Στόχος μας είναι να κρατήσουμε όσο ποιο ζωντανό γίνεται το σύμβολο που έχει η ΑΕΚ στη φανέλα της.Ο δικέφαλος αετός είναι ένα σύμβολο που πρέπει να μείνει, να θυμίζει τις αξίες και την ιστορία μιας άλλης εποχής.Επίσης στόχος μας είναι να ακολουθούμε την ΑΕΚ παντού".


Καταπληκτική η νύχτα της ΑΕΚ στο Ηράκλειο καθώς όλη την νύχτα βίντεο μουσικά επενδυμένα με τον ύμνο της Ενωσης δονούσαν το κοσμικό κέντρο, βίντεο που έφερναν αναμνήσεις και "χτυπούσαν" τις ευαίσθητες χορδές όλων των ΑΕΚτζήδων. Εικόνες από το πως χτίστηκε το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, από τον Νίκο Γκούμα στον Λουκά Μπάρλο, από τον Κώστα Νεστορίδη στον Μίμη Παπαϊωάννου.


Μέσα σε όλο αυτό το πανυγηρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε και η αδερφοποίηση των δύο συνδέσμων, ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων ΑΕΚ Ηρακλείου Μηνάς Καλουδάκης, απηύθυνε και αυτός με τη σειρά του χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους λέγοντας :
"Είναι μεγάλη τιμή που είστε όλοι εδώ.Ο Σύνδεσμος έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνιαγια να βρίσκεται εδώ που βρίσκεται.Είναι ο δεύτερος πιο ιστορικός Σύνδεσμος μετά τον Σ.Φ ΑΕΚ Λαμίας, ο οποίος ιδρύθηκε το 1973.Μάλιστα οι δύο Σύνδεσμοι είναι αδερφοποιημένοι χάρη στις ενέργειες του ιδρυτή μας Κώστα Ρουμελιώτη"
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σ.Φ ΑΕΚ Λαμίας Κώστας Μαυριδάκης ευχαρίστησε απο την μεριά του για την πρόσκληση και δήλωσε τα εξής:
"Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ.Μπορεί να ζώ στην Λαμία, όμως είμαι Κρητικός και η καρδιά μου χτυπάει για την Κρήτη και την ΑΕΚ. Εχουμε την ποιο ιστορική ομάδα, της οποίας το έμβλημα αποτελεί σύμβολο, όπως και η Κωνσταντινούπολη.Να μείνουμε όλοι ενωμένοι, να φέρουμε ξανά την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει"


Μέσα από τη καρδιά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα αδέρφια μας στο Ηράκλειο για την πρόσκληση που έκαναν και την μεγάλη τιμή να αναγνωρίσουν την προσφορά μας στα δρώμενα της αγαπημένης μας ΑΕΚΑΡΑΣ.


Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ να δίνουμε πνοή στην ΙΔΕΑ που λέγεται ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ!



Υ.Γ Φωτογραφείες και πολύ ρεπορτάζ απο την εκδήλωση του Σ.Φ ΑΕΚ Ηρακλείου μπορείτε να βρείτε στο σημερινό φύλλο της Ωρας για Σπόρ.



Υ.Γ 1 Φωτογραφείες του Συνδέσμου θα αναρτηθούν στο blog εντός λίγων ημερών.