ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!!

Οι όροι της συμφωνίας

Ο 65χρονος επιχειρηματίας δεν δέχθηκε την ποινική ρήτρα του 1 εκατ. ευρώ, που του πρότεινε η «Ένωση» να πληρώσει αν αποσυρθεί από την Εταιρεία χωρίς σοβαρό λόγο. Αντίθετα, ο κ. Κοζώνης αντιπρότεινε να καταθέσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου σε τραπεζικό λογαριασμό τα 19 εκατ. ευρώ, τα οποία θα χρειαστούν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για να κάνει δικό του το 70% των μετοχών.

Από την πλευρά του Νίκου Νοτιά αυτό που απομένει είναι να συγκεντρώσει τα πληρεξούσια από τους μετόχους που τον έκαναν διαχειριστή των μετοχών τους, προκειμένου να υπογράψει το προσύμφωνο και να δεσμευτεί τη μεταβίβαση της ΠΑΕ.

Για να γίνουν πιο απλά τα πράγματα ο Νίκος Θανόπουλος θα διευκολύνει το έργο του κ. Νοτιά, εξασφαλίζοντας τα πληρεξούσια από τους Γκίκα Γκούμα-Πόλυ Χατζηιωάννου, Πέτρο Παππά, Νάσο Θανόπουλο και Παντελή Αθηνή για να μπορεί να προχωρήσει η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Για το θέμα του προπονητικού κέντρου ο Μπομπ Κοζώνης δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση απέναντι στην εταιρεία του Νίκου Νοτιά που είναι επιφορτισμένη με την κατασκευή του έργου, ενώ για την Empire, που εμφανίζει χρέη 4 εκατ. ευρώ, ο κ. Κοζώνης ζήτησε και πέτυχε η ΠΑΕ και η  «Empire» να λύσουν τη συμβατική τους σχέση μέχρι την 1η Ιανουαρίου.

Μεγαλύτερο το χρέος στην Εφορία!

Πάντως, όπως αποκαλύπτει το «Goal», τα συνολικά χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ προς την Εφορία φτάνουν στα 10.020.000 ευρώ και αφορούν το διάστημα 1993-2003, τα οποία είναι προσδιορισμένα στα 53,4 εκατ. ευρώ και μέσω του άρθρου 44 θα γίνουν 2,76 εκατ. ευρώ, στην περίπτωση που η «Ένωση» χάσει όλες τις προσφυγές μέσω των οποίων τα είχε «παγώσει».

Οι πηγές προέλευσης των χρεών είναι οι ακόλουθες:

1) 820.000 ευρώ, το υπόλοιπο του 44
2) Στο νόμο Ορφανού 3.790.000 ευρώ
3) Υπηρεσίακή διευκόλυνση 2.740.000 ευρώ
4) Υπόλοιπο από το 44, 2.670.000 ευρώ

Στη χειρότερη περίπτωση τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ προς την Εφορία φτάνουν 10.020.000 ευρώ (ποσό που δεν είναι άμεσα απαιτητό, αφού οι υποχρεώσεις αυτές είναι διακανονισμένες με διάφορους τρόπους).

Προχωράει το προσύμφωνο

Πλέον αφού ξεπεράστηκαν τα εμπόδια με το κείμενο του προσύμφωνου, όλα δείχνουν ότι το τελικό deal προχωρά κανονικά παρότι η πλευρά του Μπομπ Κοζώνη διατηρεί επιφυλάξεις, με τα νέα προβλήματα που προκύπτουν από την ΑΕΚ. Αυτό που απομένει είναι να σταλεί το προσύμφωνο στον Νίκο Νοτιά ώστε να μπουν οι υπογραφές και να ολοκληρωθεί το ζήτημα.