ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Ο ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ Χ. ΚΟΖΩΝΗ ΣΤΟ "ΕΘΝΟΣΠΟΡ"


Απαντήσεις σε όσους αμφισβητούν τον Χαράλαμπο Κοζώνη έδωσε ο Γιώργος Πρασσάς. Ο εκπρόσωπος του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία μίλησε για όλα και πρόσθεσε ότι ο Κοζώνης αγαπάει την ΑΕΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρασσάς στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ»:

Πώς γίνεται να βλέπε την ΑΕΚ ως μία ευκαιρία, από τη στιγμή που… θα αγοράσετε χρέη που ξεπερνούν τα 30 εκατ. ευρώ…

«Αν το βλέπαμε έτσι δεν θα βρισκόμασταν τώρα εδώ. Ο Μπομπ (σ.σ.: Κοζώνης) δεν το βλέπει έτσι! Αγαπάει την ΑΕΚ, παθολογικά θα έλεγα, θέλει να τη βοηθήσει για να βγει από το αδιέξοδο, δίνοντας λύση στα μεγάλα προβλήματα που την “καταδιώκουν”: το αγωνιστικό, το γηπεδικό και το ζήτημα του προπονητικού κέντρου. Η ΑΕΚ έχει πολύ μεγάλη δύναμη, διαθέτει αμέτρητους πιστούς φιλάθλους. Είδατε τι συνέβη όταν συσπειρώθηκε ο κόσμος γύρω από την ομάδα από το 2004 και μετά. Υπήρξε και χρονιά που βγήκαμε πρώτοι στα εισιτήρια».

Πώς βιώνει ο κ. Κοζώνης την έντονη αμφισβήτηση που έχει αναπτυχθεί από κάποιους κύκλους πέριξ της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις οικονομικές του δυνατότητες; Και πώς τη βιώνετε κι εσείς, αφού οι ίδιοι κύκλοι σας εμφανίζουν ως έναν απλό εστιάτορα!

«Είναι γεγονός. Υπάρχουν κάποιοι που λένε και κάνουν ότι κόπτονται για το καλό της ΑΕΚ και ψάχνουν να βρουν στους υπολογιστές τους στοιχεία γύρω από τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά του Κοζώνη. Θα τους συμβούλευα να… ψάξουν καλύτερα τα δικά τους! Ο Κοζώνης δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα. Άλλωστε το έχει ήδη αποδείξει στις διαπραγματεύσεις του με τους κύριους Νοτιά και Θανόπουλο.

Του ζητήθηκε να δώσει 5 εκατ. ευρώ για να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ κάποια “καυτά” οικονομικά μέτωπα και το δέχθηκε αμέσως με μεγάλη προθυμία. Γνωρίζετε πολλούς αυτή την εποχή που θα “ανοίξουν το πορτοφόλι τους” για να δώσουν άτοκα 5 εκατ. ευρώ; Άτοκα, επισημαίνω! Απλά το μόνο που ζήτησε από τους μετόχους και τον πρόεδρο της ΑΕΚ ήταν μια εγγύηση, την οποία δεν πήρε ποτέ! Τι να πω εγώ για τα λεφτά του Μπομπ!»

Πώς ξεκίνησε αυτό… το φλερτ, που φιλοδοξεί να καταλήξει… σε γάμο;

«Από τον Χρήστο (σ.σ: Παπαδημητρίου). Είναι άρρωστος με την ΑΕΚ! Ο Χρήστος έχει συγγενείς στο Σικάγο και πηγαινοέρχεται στην πόλη. Γνώριζε και τον Μπομπ κι έτσι ξεκίνησε, από μια κουβέντα. Το καλοκαίρι ήρθαν στην Αθήνα και στη συνέχεια το πράγμα πήρε τον δρόμου, αφού ο Κοζώνης είδε με έντονο ενδιαφέρον αυτή την προοπτική.

Θα το γνωρίζετε, ο Χρήστος είχε απευθυνθεί αρχικά στον Κανελλόπουλο, αλλά ο Νοτιάς δεν ειδοποιήθηκε από τον μέτοχο της ΑΕΚ. Τελικά οι Παπαδημητρίου και Νοτιάς γνωρίστηκαν στο ματς του Ολυμπιακού Σταδίου με τη Βασλούι και λίγο καιρό μετά, έπεται από τον αγώνα με την Ξάνθη, έγινε και το πρώτο ταξίδι στο Σικάγο».

Πώς είδατε τον κ. Κοζώνη στις συζητήσεις σε Σικάγο και Νέα Υόρκη; Υπήρξε στιγμή που φάνηκε να «κάνει πίσω»;

«Όχι, κατηγορηματικά λέω, όχι. Ο Μπομπ ήταν πάντα “ζεστός” αλλά και σκεπτικός, θα’ λεγα. Θέλει να γίνει αυτός ο έλεγχος, για να πιστοποιηθούν τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ. Εμείς ψαχνόμαστε αυτή τη στιγμή. Θα επαναλάβω ότι ζήτησαν 5 εκατ. ευρώ κι εμείς αξιοποιήσαμε από την πλευρά μας μία εγγυητική για να τους τα δώσουμε μέσα σε μία ώρα.

Αν το χρέος της ΑΕΚ είναι στο νούμερο που παρουσίασαν (30 εκατ. ευρώ), δεν έπρεπε να μας δώσουν αμέσως της εγγυητική για να εξυπηρετηθούν; Τι φοβήθηκαν; Όταν συναντάς την άρνηση κάπου υποψιάζεσαι. Ο Μπομπ είναι ένας μεγάλος ΑΕΚτζής, αλλά δεν είναι αφελής! Ήθελε να εξασφαλιστεί. Μακάρι να είναι τα πράγματα έτσι όπως μας τα παρουσίασαν για να πέσει η ΑΕΚ σε “καλά χέρια”. Το είπε πρόσφατα και ο ίδιος ο Κοζώνης ότι θέλει να κάνει πρώτη την ομάδα».

Ο κόσμος της ΑΕΚ αναρωτιέται αν θα διοικεί ο Χαράλαμπος Κοζώνης από την Αμερική ή θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.

«Σε πρώτη φάση θα πηγαινοέρχεται. Αν με το καλό πάρει την ομάδα, όλα θα πάνε καλά, ας μην ανησυχεί ο φίλαθλος της ΑΕΚ. Το πλάνο διοίκησης είναι έτοιμο. Εγώ, για να καταλάβεις, έχω το γραφείο μου στο βόρειο μέρος του Σικάγο και μιλάω με τον διευθυντή μου που βρίσκεται στη Μινεσότα για μια δουλειά που γίνεται στη Γερμανία. Σου έφερα αυτό το παράδειγμα για να δεις ότι γίνονται τα πάντα όταν υπάρχει μεθοδικότητα.

Άλλωστε στον Ολυμπιακό πόσοι διοικούν; Ο Κόκκαλης και ‘ κανα δύο άτομα ακόμα! Βρίσκεται ο Κόκκαλης κάθε μέρα στα γραφεία του Ολυμπιακού; Φυσικά και όχι. Υπάρχουν δύο τρεις έμπιστοι άνθρωποί του που “τρέχουν” όλα τα σημαντικά ζητήματα της ΠΑΕ. Στην ΑΕΚ μαθαίνω ότι εργάζονται καμιά 60αριά άτομα. Και ρωτάω εγώ: Δεν είναι καλύτερο για μια ομάδα να πηγαίνουν τα λεφτά στις μεταγραφές; Είναι σαν να έχεις ένα μαγαζί με μια πανάκριβη βιτρίνα κι από μέσα να πουλάς παπούτσια των 10 δολαρίων!!».