ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ ΚΑΕ!!

Μπορεί και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά ο σύλλογος λειτουργεί ως «οικογένεια» αυτές τις κρίσιμες στιγμές. Και αυτό αποδείχθηκε σήμερα στην προπόνηση. Με πρωτοβουλία των Νίκου Γεωργέα, Παντελή Καφέ και Γιώργου Αλεξόπουλου προτάθηκε και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να δοθεί ένα μέρος του πριμ για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Ως ενίσχυση μια και περνά πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς δεν μπορεί να εξασφαλίσει λόγω παλαιότερων χρεών τα δελτία των ξένων παικτών. Και το κατάλαβαν... για τα καλά στην βαριά ήττα από τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Ολοι οι ποδοσφαιριστές στο άκουσμα της πρότασης απάντησαν θετικά και συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό για την Βασίλισσα. Η απόφαση των παικτών ανακοινώθηκε και στον Βασίλη Δημητριάδη που την μετέφερε και στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ετσι αποφασίστηκε να συνδράμει και το προπονητικό τιμ στο ποσό, το οποίο έφτασε τις 20.000 ευρώ.

Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ το ότι «Το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ συγκέντρωσαν οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ, προκειμένου να ενισχύσουν την ΚΑΕ ΑΕΚ. Τα χρήματα κατατέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοίξει το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου».
Μάλιστα, ήδη επειδή ο χρόνος πιέζει και η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει ανάγκη άμεσα τα χρήματα, έγιναν ενέργειες από την ΠΑΕ για να κατατεθεί το ποσό σε λογαριασμό. Ενημερώθηκε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μπάμπης Καραμανλής, ο οποίος συγκινήθηκε πολύ για την κίνηση των παικτών και πλέον ανεβαίνουν αρκετά οι πιθανότητες η ΑΕΚ να παίξει πλήρης το Σάββατο στο ματς με το Περιστέρι.