ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ


Το όνομα του αντιπάλου σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει την Ένωση, παρά την εξαιρετική -μέχρι τώρα- παρουσία των κρητικών στο πρωτάθλημα, όμως είναι ένα ματς ειδικών συνθηκών και αυτό το κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο. Με την ψυχολογία στο ναδίρ από την μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα. Με ένα αποκλεισμό από τον Θρασύβουλο που βαραίνει, όχι μόνο τους παίκτες, αλλά και την ιστορία της ομάδας και με τα όσα συνέβησαν στους Θρακομακεδόνες, ύστερα από τον αγώνα της Πέμπτης, η αποστολή της ΑΕΚ ταξίδεψε στην Κρήτη με σκοπό τους τρεις βαθμούς, που θα την κρατάνε σε επαφή με τις πρώτες θέσεις αλλά και για μία πειστική εμφάνιση για τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές. Τα όσα συνέβησαν μετά το παιχνίδι της Φυλής, φαίνεται ότι τους έχουν κάνει να αντιληφθούν την κατάσταση των πραγμάτων και θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή. Το σημερινό παιχνίδι, αλλά και αυτό με την ΜΠΑΤΕ, θέλουν να γίνουν η αφετηρία για μία σειρά νικών, που θα επαναφέρουν το καλό κλίμα αλλά και θα κερδίσουν και την εμπιστοσύνη του κόσμου.
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, η ενδεκάδα του σημερινού αγώνα είναι ένας γρίφος για δυνατούς λύτες. Χωρίς δοκιμές στην προπόνηση, με την κακή εικόνα κάποιων ποδοσφαιριστών στα τελευταία παιχνίδια και με τον Μπάγεβιτς να έχει χάσει την εμπιστοσύνη σε κάποιους παίκτες του, οποιαδήποτε πρόβλεψη μπορεί να είναι εσφαλμένη. Ωστόσο, σε συγκεκριμένες θέσεις θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή κάποιων παικτών. Όπως του Σάχα κάτω από τα δοκάρια, δεξιά του Αραούχο, αριστερά του Καράμπελα, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Μαϊστόροβιτς και Γιάχιτς, εκτός αν ο Μπάγεβιτς κάνει την μεγάλη έκπληξη και χρησιμοποιήσει έναν εκ των Γκέντσογλου ή Μανωλά. Στα αμυντικά χαφ πιθανότατα επιστρέφει ο Καφές, με τον Ενσαλίβα δίπλα του, ενώ στην επίθεση γυρνάει ο Νέμεθ. Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις, Σκόκο, Μπλάνκο, Γκερέιρο, Μαντούκα, Χέρσι, Παυλής και Ταχτσίδης, χτυπάνε την πόρτα στην ενδεκάδα.

Από κει και πέρα, οι πρώτοι που φαινομενικά έχουν πληρώσει το... μάρμαρο τους αποκλεισμού από το Κύπελλο, είναι οι Λεονάρντο, Μάκος, Άρτσε και Ιορντάκε, που βρίσκονται εκτός αποστολής. Σαν ανέτοιμοι αποκλείστηκαν οι Χουανφράν, Ζεράλντο, αλλά και οι μακροχρόνια τραυματίες Αλεξόπουλος και Κουτρομάνος. Όσο για τους 20 που ταξίδεψαν στο Ηράκλειο είναι οι: Σάχα, Λούκατς, Αραούχο, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Καράμπελας, Μανωλάς, Γιάχιτς, Καφές, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Παυλής, Μπλάνκο, Νέμεθ, Σκόκο.


Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας έχει δώσει το παρόν και στο Παγκρήτιο στηρίζοντας την ομάδα όπως κάνει τα 35 χρόνια ιστορίας του!!