ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ- ΑΕΚ

Στη σκιά των εξελίξεων για την ανάληψη της ομάδας από τον Χαράλαμπο Κοζώνη, η ΑΕΚ «ταξιδεύει» στην Καβάλα (Σάββατο 16:45, ΣΚΑΪ) για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, με στόχο τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.Μία επιπλέον λύση για τη θέση του κεντρικού αμυντικού έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, αφού μετά από περίπου ένα μήνα, ο Ζεράλντο Άλβες είναι έτοιμος να προσφέρει πάλι τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ! Ο Πορτογάλος αμυντικός γυμναζόταν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα τις τελευταίες μέρες και κρίθηκε έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης να ακολουθήσει την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Καβάλα.

Ευχάριστα ήταν τα νέα και από τον Σεμπάστιαν Σάχα, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στα πλάνα του προπονητή του. Αντίθετα, ένα απρόοπτο που στοίχησε τη συμμετοχή του περίμενε τον Χουανφράν. Ο Ισπανός ακραίος μπακ υπέστη μια κάκωση αριστερής ποδοκνημικής στη διάρκεια του διπλού και προληπτικά αποκλείστηκε από την αποστολή.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Αραμπατζή, Σάχα, Καφέ, Αραούχο, Χέρσι, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Μαντούκα, Γιάχιτς, Μάκο, Καράμπελα, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Παυλή, Ιορντάκε, Γεωργέα, Σκόκο, Γκέντσογλου.