ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

...ΚΑΙ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..!!

Ο άμεσος συνεργάτης του Μπομπ Κοζώνη, Γιώργος Πρασσάς τόνισε ότι ο Ελληνοαμερικάνος είναι έτοιμος να βάλει τα διπλά από τους ανταγωνιστές του για να κάνει την ΑΕΚ πρώτη.

Ο Γιώργος Πρασσάς είναι ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Μπομπ Κοζώνη. Το δεξί χέρι του Ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία μίλησε στην εφημερίδα Goal για τα σχέδια του συνεργάτη του για την ΑΕΚ, το οικονομικό μέγεθος του Κοζώνη αλλά και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
«Ο Μπομπ αγαπάει την ΑΕΚ και θέλει να τη βοηθήσει» δήλωσε ο άνθρωπος που έχει εμπλακεί στην υπόθεση και έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις. Αναφερόμενος στα οικονομικά του Κοζώνη ήταν ξεκάθαρος: «Δηλαδή πόσα βάζει κάθε χρόνο... ο ανταγωνιστής στην Ελλάδα; Ακούστε όσο και αν βάζει ο Κοζώνης μπορεί να βάλει τα διπλά. Αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει πολλά, πάρα πολλά για τον Μπόμπ. Αν θέλει ο Κοζώνης δεν έχει πρόβλημα να ανεβάσει την ΑΕΚ στην πρώτη θέση. Απλά εγώ θα σας πω πως, αν χρειαστεί, ο Μπομπ μπορεί να βάλει άνετα 50, αλλά και 100εκατ. για να κάνει την ΑΕΚ πρώτη. Αυτό είναι το μέγεθος του».
 
Για την εμπλοκή του στο θέμα, ο κ.Πρασσάς ανέφερε: «Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί χτυπάνε εμένα στην Ελλάδα... Λες και εγώ θα πάρω την ΑΕΚ. Προσωπικά δεν αισθάνομαι ότι έχω να αποδείξω τίποτα». «Αυτό μιλάει από μόνο του» τόνισε κρατώντας μια πλακέτα που έγραφε «Diamond Club». «Όσοι ξέρουν από οικονομικά και πολυεθνικές ξέρουν τι είναι αυτό» ανέφερε εξηγώντας πως πρόκειται για τον μέγιστο τίτλο που μπορεί να λάβει ένας στέλεχος ασφαλιστικής έχοντας κύκλο διαχείρισης πάνω κεφαλαίων πάνω από 1δις. δολάρια.
 
«Βρισκόμαστε στο επίπεδο παροχής εγγυήσεων και του ελέγχου»
 
Αναφερόμενος στο ιστορικό της υπόθεσης ο Γιώργος Πρασσάς τόνισε: «Ο κ.Παπαδημητρίου έφερε σε επαφή τον κύριο Κοζώνη με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Προσωπικά τον ξέρω τον κ.Παπαδημητρίου αλλά η σχέση που έχει με τον Κοζώνη είναι συγγενική. Είναι λογικό να υπάρχει μυστικότητα στις διαπραγματεύσεις και να υπάρχει από την πρώτη στιγμή. Εδώ ένα σπίτι πουλάς και απαιτούνται πολλές ημέρες. Χρειάζεται υπομονή αλλά είμαστε πιστεύω σε καλό σημείο. Βρισκόμαστε στο επίπεδο παροχής εγγυήσεων και του ελέγχου. Στις αλλεπάλληλες συζητήσεις που έχουμε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ μας έχουν καταθέσει κάποια νούμερα κι εμείς τώρα είμαστε έτοιμοι να βάλουμε μέσα λογιστές για να διαπιστωθεί αν τα νούμερα των χρεών για τα οποία μίλησαν οι κ.Νοτιάς και Θανόπουλος είναι σωστά. Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι σωστά και οι δύο άνθρωποι μου έδειξαν στοιχεία εξαιρετικών χαρακτήρων».
 
«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»
 
Ο συνεργάτης του κ.Κοζώνη παρουσιάστηκε πραγματικά αισιόδοξος για την επίτευξη της συμφωνίας: «Είμαστε σε πραγματικά πολύ καλό δρόμο. Απλά μέχρι να βγει το τελικό πόρισμα των λογιστών η ΑΕΚ μας ζήτησε μια διευκόλυνση (τα πέντε εκατομμύρια ευρώ) που δεν έχει καμία διάθεση να αρνηθεί ο Μπομπ. Θέλει να τα δώσει αυτά τα λεφτά αρκεί να πάρει τις κατάλληλες εγγυήσεις».
 
«Στηρίζει και συμπαθεί τον Μπάγεβιτς»
 
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο κ.Πρασσάς τόνισε ότι ο Μπομπ Κοζώνης θα στηρίζει απόλυτα τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Ο Μπάγεβιτς έχει τεράστια ιστορία στην ΑΕΚ και της έχει προσφέρει πολλά και ο Μπομπ θα τον στηρίξει. Τον συμπαθεί κιόλας σαν άνθρωπο και τον αναγνωρίζει και ως πολύ μεγάλο προπονητή. Από εκεί και πέρα το πράγμα που πρέπει να γίνει στην ομάδα είναι να πέσουν λεφτά και να έρθουν 3-4 πολύ μεγάλοι παίκτες».
 
«Το γήπεδο δεν αποτελεί προϋπόθεση»
 
Μιλώντας για την αγάπη του κ.Κοζώνη για την ΑΕΚ αλλά και το θέμα του γηπέδου ο κ.Πρασσάς ανέφερε: «Ο Μπομπ αγαπάει πολύ την Ελλάδα και πλέον έχει αρχίσει να ωριμάζει στο μυαλό του η μεταφορά των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων στην πατρίδα. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και μπορεί να εξελιχθεί, με τις κατάλληλες κινήσεις, σε μια πολλή καλή ευκαιρία. Πολλοί λένε ότι χάνουν από τον αθλητισμό, εγώ προσωπικά δεν νομίζω ότι χάνουν. Οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων, για τις μικρότερες δεν ξέρω». Κλείνοντας αναφέρθηκε σε προπονητικό και γήπεδο: «Το γήπεδο, όπως και το προπονητήριο αποτελούν σημαντικό κίνητρο για τον Μπομπ. Είναι όμως και για την ΑΕΚ το ίδιο. Μια μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει το γήπεδο της όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες στην Ελλάδα. Το γήπεδο πάντως δεν αποτελεί προϋπόθεση για τον Κοζώνη. Εξάλλου γνωρίζει καλά ότι πρώτα πρέπει να επενδύσει στην ΑΕΚ και μετά να ασχοληθεί με το γήπεδο. Δεν μπορεί να γίνει ανάποδα».