ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...

Τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα την κάνει και πάλι να μπει σε τροχιά πρόκρισης επιθυμεί απόψε η ΑΕΚ (22:05, ΑΝΤ1) κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Η Ένωση θέλει να δώσει και πάλι χαρά στον κόσμο της με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να παρακολουθεί το παιχνίδι από την εξέδρα λόγω τιμωρίας. Αρκετές απουσίες έχει ο «δικέφαλος».

Στον πάγκο θα είναι ο Λύσανδρος  Γεωργαμλής με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να βλέπει το ματς από την κεντρική σουίτα του γηπέδου. Ο Ντούσκο έχει πολλά προβλήματα καθώς είναι τιμωρημένοι οι  Μαϊστόροβιτς, Άρσε και Αραούχο ενώ για τον επόμενο μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο  Μάκος.

Ο Μπάγεβιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Σαχα κάτω από τα δοκάρια έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Γιάχιτς με τον Γκέντσογλου. Πάντως δεν αποκλείεται ως στόπερ να παίξει και ο Ενσαλίβα. Δεξί μπακ θα είναι ο Γεωργέας και αριστερό ο Καράμπελας. Στη μεσαία γραμμή αν δεν βρίσκεται στην άμυνα θα είναι ο Ενσαλίβα μαζί με τον Καφέ, οι οποίοι θα αποτελούσαν τα αμυντικά χαφ. Ο Μαντούκα με τον Σκόκο θα είναι οι εξτρέμ αλλάζοντας κατά διαστήματα πλευρές ενώ ο Μπλάνκο με τον Νέμεθ θα είναι στην επίθεση.