ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Απόψε ΑΕΚ παίρνεις την κούπα!

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη του αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ απέναντι στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον οποίο η «Ένωση» κρατάει τον τίτλο.

 Λίγες μόνο ώρες απομένουν για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας το απόγευμα της Δευτέρας στις 17:00 το απόγευμα. Παιχνίδι το οποίο για την Ένωση θεωρείται τελικός καθώς με νίκη τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου ανοίγουν την ψαλίδα από τις «ερυθρόλευκες» στους επτά βαθμούς και ταυτόχρονα κατακτούν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους, ενώ σε ενδεχόμενο ήττας η διαφορά μειώνεται στον έναν πόντο.

Σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά στην αποστολή για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι συμπεριλήφθηκε η Μπογιάνα Ντόγκανιτς καθώς οι ενοχλήσεις τις οποίες αντιμετώπιζε στο πέλμα η Σέρβα ακραία φαίνεται πως έχουν υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό με τον τελευταίο λόγο όσον αφορά για το αν θα αγωνιστεί ή όχι να τον έχει ο τεχνικός της ομάδας. Οι παίκτριες παρακολούθησαν χτες βίντεο παλαιότερων αγώνων του Ολυμπιακού προκειμένου να μάθουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις αδυναμίες αλλά και τα δυνατά σημεία της ομάδας του Πειραιά.

Τέλος όσον αφορά τα εισιτήρια λόγω της μεγάλης ζήτησης που παρατηρείται για το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να διατίθενται και μια ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σ'όσους δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα από τα τελευταία μαγικά χαρτάκια προκειμένου να δώσουν το παρών σε μια σημαντική μέρα για την ΑΕΚ αλλά και για το βόλεϊ γυναικών του συλλόγου όπως η αυριανή.

aekvoice.gr