ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Πόλα Κίτσου: "Στις 7 Απριλίου θα είμαστε νταμπλούχοι"

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών, Πόλα Κίτσου, με δηλώσεις της στο "AEK LIVE RADIO" εξέφρασε τη σιγουριά της πως η ΑΕΚ θα κάνει φέτος το νταμπλ, κατακτώντας και το κύπελλο.

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Αναφορικά με την πολύ καλή χρονιά που πραγματοποιεί η ομάδα, σημείωσε: "Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος. Η πορεία ξεκίνησε στις 17 Αυγούστου με έμπειρες αθλήτριες με ένα νέο προπονητή κοιταχτήκαμε και είπαμε. Θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Να δώσουμε χαρά σε όλον τον κόσμο. Παίζω 27 χρόνια βόλεϊ και φέτος στα 40 μου γύρισα και είπα ευχαριστώ που είχα την δυνατότητα να γνωρίσω αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Είναι χωρίς υπερβολή το 50% της δύναμής μας. Υπάρχει μια χημεία μοναδική με τον κόσμο. Είναι μοναδικό αυτό το συναίσθημα. Τους ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας".

Πιστεύεις ότι και το κύπελλο θα γίνει δικό σας και θα κλείσει η πρώτη σου χρονιά στην ΑΕΚ με το ντάμπλ;

"Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή. Αλλά πιστεύω ότι θα ολοκληρώσουμε τον στόχο μας στις 7 Απριλίου. Δεν είναι αλαζονεία αλλά ούτε έπαρση αυτό που λέω έχουμε ένα προπονητή συντονιστή που γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο και στις 7 Απριλίου θα είμαστε νταμπλούχοι".

Πιστεύεις ότι μπορεί η ΑΕΚ να φτιάξει μια ομάδα η οποία θα ξεκινήσει το δικό της σερί πρωταθλημάτων τα επόμενα χρόνια στο γυναικείο βόλεϊ;

"Εδώ θα με βρείτε πολύ αυστηρή. Η ΑΕΚ είναι πλέον ένα ρυάκι και πρέπει να πάει μπροστά. Κάνει αρχή με αυτό το νταμπλ. Πρέπει το σωματείο να καταλάβει την σοβαρότητα αυτής της κατάστασης και να έχει απαιτήσεις. Να πάει να δημιουργήσει την δική της κυριαρχία στο γυναικείο βόλεϊ η ΑΕΚ. Έχει υποχρέωση απέναντι στον κόσμο, να κρατήσει ψηλά αυτό το σωματείο. Πιστεύω πολύ στον πρόεδρο ότι θα κρατήσει ψηλά αυτό το τμήμα. Έχει προσπαθήσει πάρα πολύ, έχει κοπιάσει πολύ, έχει ματώσει προσωπικά ο κύριος Παπαδημητρίου για αυτό το τμήμα, όπως και ο κύριος Μιχαήλ. Να μην επαναπαυτούμε σε αυτό το νταμπλ. Η ομάδα έχει τα φόντα να πάει ακόμα ψηλότερα".

Έχεις συναντήσει ποτέ στις ομάδες που έπαιξες στο παρελθόν τέτοια αγάπη τέτοια συμπαράσταση από οπαδούς ίδια με την φετινή στήριξη και αγάπη που σας έδωσε ο κόσμος της ΑΕΚ;

"Το  καλοκαίρι όταν ερχόμουν στην ομάδα χαιρόμουν. Έπαιξα πολλές φορές αντίπαλος με την ΑΕΚ, είχα αυτήν την επαφή με τον κόσμο, δεν μπορούσα να την νιώσω. Τώρα όμως που βίωσα λέω, τέτοιο κόσμο δεν έχω συναντήσει σε άλλη ομάδα. Αυτήν την αγάπη που μας μεταφέρουν αυτήν την λατρεία που μας μεταδίδουν... ειλικρινά παίζω 27 χρόνια βόλεϊ αυτό το πράγμα δεν το έχω ξανανιώσει. Έφτασα 40 χρονών ευχαριστώ τον θεό αλλά και τον σύντροφο μου που με προέτρεψε να έρθω στην ΑΕΚ να πάρω πρωτάθλημα αλλά και να ζήσω αυτήν την εμπειρία του κόσμου".

Τα λόγια είναι βάλσαμο για τον κόσμο της ΑΕΚ να το ξέρεις αυτό;

"Ο κόσμος της ΑΕΚ πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μας είπε δυο κουβέντες που έμενα μου άγγιξαν την καρδιά μου. Μας είπαν είστε η ηλιαχτίδα στην συννεφιασμένη ομάδα μας. Είστε ένα φως στην συννεφιασμένη ομάδα μας. Και εγώ θέλω να συμπληρώσω ότι όλοι μαζί θα γίνουμε ο ήλιος και όχι μια ηλιαχτίδα. Ήθελα ο κόσμος της ΑΕΚ, τα προεδρεία σε όλα τα τμήματα, να πάρουν την δική μας επιτυχία, να την μιμηθούν και να δημιουργήσουν σε κάθε τμήμα της ΑΕΚ κάτι ανάλογο, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ο μεγάλος ήλιος".

Το όνομα σου αλλά και των υπολοίπων κοριτσιών γράφτηκε με χρυσά γράμματα μιας και είστε εσείς που πήρατε το πρώτο πρωτάθλημα στο γυναικείο βόλεϊ. Πως αισθάνεσαι γι αυτό;

"Αισθάνομαι όμορφα, περήφανη που στα 40 μου γράφω και εγώ μια ιστορία. Η ΑΕΚ  είναι πολύ σημαντική ομάδα και το κάνει ακόμα πιο σημαντικό και ακόμα πιο βαρύ".

Τι  έχεις να πεις για τον κόσμο της ΑΕΚ μέσα στην Πόλη. Πως ένιωσες που έκανε έδρα το γήπεδο της τούρκικης ομάδας, που δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν;

"Εάν ποτέ περάσουν τα χρόνια και μου ζητήσουν κάτι να θυμάμαι έντονα από τα τόσα χρόνια που παίζω βόλεϊ θα έχω να θυμάμαι εκείνη την στιγμή μέσα στο γήπεδο τους φιλάθλους να τους παίρνουν το πανό που έγραφε η «Αγιά Σοφιά θα ξαναγίνει δική μας» και οι δικοί μας άνθρωποι να μην σταματήσουν να φωνάζουν και με τους Τούρκους να μας βρίζουν συνέχεια. Όπως και τελειώνοντας στο παιχνίδι μας πέταξαν την ελληνική σημαία και καταφέραμε με την δύναμη των οπαδών να την σηκώσουμε μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Αυτά θα είναι χαραγμένα για πάντα στην ψυχή μου".

contra.gr