ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Βάργκας: «Εγώ πάω καλά, η ομάδα...»

Την επόμενη μέρα της καριέρας του σκέφτεται από τώρα ο Φαμπιάν Βάργκας, ο οποίος δεν δείχνει να εξετάζει καν το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

Ο Κολομβιανός ανασταλτικός μέσος μίλησε στην αργεντίνικη ιστοσελίδα 

«planetabocajuniors.com.ar», όπου εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην Μπόκα Τζούνιορς, όπου είχε αγωνιστεί από από το 2003.

Ο Βάργκας τόνισε ότι για τον ίδιο τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά στους «κιτρινόμαυρους», αφού... «έχω καταφέρει να έχω συνεχώς καλή απόδοση», πλην όμως άφησε να φανεί ότι δεν ισχύει το ίδιο και με την ομάδα, λέγοντας:

«Δυστυχώς η ομάδα έχει απώλειες βαθμών τελευταία και επιπλέον ο σύλλογος αντιμετωπίζει μία πολύ σοβαρή κατάσταση ως προς τα οικονομικά».

Όσο για το συμβόλαιό του και το τι προτίθεται να κάνει στη συνέχεια; «Η σεζόν τελειώνει στις 14 Μαΐου και το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ στις 30 Ιουνίου», είπε και πρόσθεσε:

«Πάντα ονειρευόμουν μια επιστροφή στην Μπόκα. Για όλους εμάς που φορέσαμε αυτή την φανέλα, ξέρουμε τι σημαίνει και πάντα θέλω να γυρίσω κάποια στιγμή σε αυτόν τον υπέροχο σύλλογο.

Παρακολούθησα το παιχνίδι εναντίον της Ιντεπεντιέντε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα, αλλά έληξε με ήττα. Όποτε βρίσκω χρόνο παρακολουθώ τα παιχνίδια της Μπόκα, αν και υπάρχει σημαντική διαφορά ώρας με την Ελλάδα και δεν είναι πάντα εύκολο».

sentragoal.gr