ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Προσπαθεί ο Ντέμης για το 1.200.000 και την αδειοδότηση.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης, με την βοήθεια και του χάρη Οικονομόπουλου, θα προσπαθήσει να δώσει λύση στο τεράστιο πρόβλημα της ΑΕΚ και να εξασφαλίσει την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ.

Πρόβλημα που θα είχε ήδη λυθεί συνολικά αν οι μέτοχοι έβαζαν τα 4.000.000 ευρώ οπότε θα είχαν εκταμιευτεί ήδη και τα 3.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365  ο Αντρέας Δημητρέλος έχει πρόθεση να στραφεί πάλι στον Ντέμη για ταμειακή διευκόλυνση αφού μετά την απόφαση της Σούπερ Λίγκα εξαφανίστηκε, προσωρινά, ο κίνδυνος του υποβιβασμού και της πτώχευσης όμως σύμφωνα με πληρφορίες ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ κινείται ήδη προς αυτή την κατεύθυνση.

Tα πράγματα όμως δεν είναι τόσο εύκολα αφού έληξαν και οι δύο προθεσμίες που είχε δώσει ο Τουρκί Αλ Σουντάιρι για να εκταμιευτούν τα χρήματα που είχε μεταφέρει στην Ελλάδα και να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα πέρασε και η 5η Μαρτίου που ήταν η αρχική προθεσμία και η 20η Μαρτίου που ήταν η δεύτερη μετά την παράταση που είχε εξασφαλίσει ο Ντέμης και έτσι τα χρήματα έχουν επιστραφεί ήση στην Σαοουδική Αραβία και στο λογαριασμό του φίλου του.

Παρόλα αυτά ο Ντέμης θα κάνει μια νέα προσπάθεια την Δευτέρα ώστε να σταλεί πάλι το ποσό πίσω στην Ελλάδα χωρίς αυτή την στιγμή να είναι βέβαιο πως ο Τουρκί Αλ Σουντάιρι θα δεχτεί ενώ έχουν στενέψει και τα χρονικά περιθώρια για να χρησιμοποιηθεί το ποσό στις πληρωμές που πρέπει να γίνουν σε προπονητές και παίκτες που έχουν φύγει από την ΑΕΚ.

 Αν καταφέρει να πείσει τον Σουντάιρι να δανείσει και το 1.200.000 με εγγυήση τα έσοδα της επόμενης σαιζόν τότε αν γίνουν γρήγορα οι κατάλληλες κινήσεις μπορεί η ΑΕΚ να λύσει το πρόβλημα και στις 31 Μαρτίου να εξσφαλίσει αδειοδότηση και συμμετοχή στα Ευρωπαϊκά κύπελλα αλλά και το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων το καλοκαίρι.

Αυτή πάντως φαίνεται αυτή την στιγμή να είναι η μόνη προοπτική ελπίδας αφού τα 2.000.000 των άγνωστων επενδυτών δεν εμφανίστηκαν και οι μέτοχοι συνεχίζουν την κολοκυθιά, με εξαίρεση τον Πόλυ Χατζηιωάννου, την ώρα που η ΑΕΚ καταστρέφεται.

aek365.gr