ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

"Σκεφτόμαστε μόνο την κούπα"

Λίγες  ώρες έμειναν πριν από την μεγάλη «μάχη» της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία  έχει την ευκαιρία αύριο να σηκώσει το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία της. Η Ένωση βρίσκεται από χθες στην Πάτρα όπου αύριο αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Όλοι στις τάξεις του «Δικεφάλου» είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αυριανή αναμέτρηση θέλοντας να τα δώσουν όλα και να αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι το φαβορί για να σηκώσουν την κούπα. Σε έναν τελικό άλλωστε όλα είναι ρευστά και οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν να σκεφτούν καν το ενδεχόμενο να χαθεί αυτό το Κύπελλο. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης έχει καταστρώσει ήδη τα πλάνα του ενώ σήμερα θα κάνει τις τελικές του δοκιμές, περιμένοντας από τους παίκτες του να μπουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Το Κύπελλο  αυτό άλλωστε έχει μεγάλη σημασία και για τους παίκτες που δεν θέλουν να κλείσουν τη φετινή σεζόν χωρίς μια κούπα.
«Χαρά στον κόσμο μας»
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν ένας από τους  μεγάλους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στο πρώτο Κύπελλο που κατέκτησε η ομάδα πριν τέσσερα περίπου χρόνια στις Σέρρες. Ο έμπειρος πλέι μέικερ του «Δικεφάλου» μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για το αυριανό παιχνίδι ενώ θυμήθηκε και τις στιγμές από τον πρώτο τίτλο που κατέκτησε η «Ένωση». Αρχικά ο Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Ένας τελικός κρύβει πάντα κινδύνους. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα. Εμείς από την μεριά μας, θέλουμε να τα δώσουμε όλα και σκεφτόμαστε μόνο το Κύπελλο. Έχουμε δουλέψει πολύ και είμαστε σε καλή κατάσταση. Ξέρουμε τις δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα και θέλουμε να το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Για μας είναι πολύ σημαντική αυτή η κούπα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Ελπίζουμε πως θα γίνει ένας καλός τελικός, γιορτή για το άθλημα του χάντμπολ. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να μας στηρίξει σε κόσμια πλαίσια, προστατεύοντας την ομάδα». Στη συνέχεια ο παίκτης της ΑΕΚ θυμήθηκε και τις στιγμές που έζησαν στις Σέρρες στο πρώτο Κύπελλο που κατέκτησε η ομάδα σε έναν συγκλονιστικό τελικό απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας: «Ήταν πραγματικά μαγικό αυτό που ζήσαμε στις Σέρρες. Ήταν ο πρώτος τίτλος της ομάδας και το χαρήκαμε με την ψυχή μας. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός και είναι κάτι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όσοι ήμασταν σε εκείνο το φάιναλ φορ. Πάντα η πρώτη κούπα σου φέρνει άλλα συναισθήματα αλλά όταν κατακτάς ένα τρόπαιο το ζεις πάντα έντονα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είμαστε Κυπελλούχοι αύριο».
Η αποστολή έφτασε χθες το απόγευμα στην Πάτρα και στις 5 προπονήθηκε στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αυριανός τελικός ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και σήμερα μια απογευματινή προπόνηση. 

Γιολάντα Ζύκα aek-live.gr