ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ενδιαφέρον για γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια, από 3 κατασκευαστικές εταιρίες!

Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει τρεις κατασκευαστικές εταιρίες για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο βουλευτής και πρόεδρος της επιτροπής του "Θεμέλιο 21", Γιάννης Βούρος. Η μία πήρε την Δευτέρα τον φάκελο της ΠΑΕ για το γήπεδο!


Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις, όχι μόνο για τα διοικητικό αλλά και για το γηπεδικό θέμα που βασανίζει την ΑΕΚ από το 2002. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο κ. Βούρος σε τηλεοπτική εκπομπή (Kontra channel) τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/3), τρεις κατασκευαστικές από το εξωτερικό έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το πρότζεκτ της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μάλιστα, για την μια από τις τρεις εταιρείες, είναι ενήμερη η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Ανδρέας Δημητρέλος, καθώς δόθηκε ο φάκελος του γηπέδου, προκειμένου να τον εξετάσουν και να προχωρήσουν σε μελέτη σχεδίων.


Οι τρεις κατασκευαστικές εταιρίες
  • Πρόκειται για ένα Fund Αμερικανών κατασκευαστών που έδειξαν θετικοί μετά από πρόσκληση του ίδιου του βουλευτή κ. Γιάννη Βούρο, που έτρεξε μόνος του και πέρασε την τροπολογία για το γήπεδο.

     
  • Δεύτερη πρόταση, είναι από ένα Consortium κατασκευαστών που αποδέχτηκε την πρόσκληση του Βούρου

     
  • Τρίτη πρόταση για την οποία είναι ενήμερη και η ΠΑΕ ΑΕΚ, πρόκειται για Group κατασκευαστών που εδρεύει στην Φρανκφούρτη και ειδικεύονται σε αθλητικές εγκαταστάσεις.
Η τελευταία πρόταση είναι και αυτή που έχει προχωρήσει περισσότερο από τις άλλες δύο καθώς, οι Γερμανοί έχουν στα χέρια του τον πλήρη φάκελο για τον χώρο στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να προχωρήσουν σε μελέτη και να την παρουσιάσουν στην προκειμένη περίπτωση στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ.
Η ανταλλαγή για την κατασκευή του γηπέδου από τις συγκεκριμένες εταιρίες, είναι φυσικά το εμπορικό κέντρο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο project.

Ο εκνευρισμός έφερε την αποκάλυψη

Οι τρεις προτάσεις που έγιναν γνωστές τα ξημερώματα και για τις οποίες δεν έχει ενημερωθεί η Ερασιτεχνική ΑΕΚ (δείγμα ότι οι εξελίξεις είναι πρόσφατες), προέκυψαν μετά από διαφωνία του Γιάννη Βούρου με τον Γεράσιμο Έρτσο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, με τον κατασκευαστή της Σκεπαστής και μέλος του Δ.Σ. επί εποχής Μπάρλου να υποστηρίζει πως η όλη προσπάθεια του προέδρου του "Θεμέλιο 21", ήταν λανθασμένη.

Για το μοναδικό που συμφωνήσαν οι δύο άνδρες (η αλήθεια είναι πως ο κ. Έρτσος, προσέβαλε ουκ ολίγες φορές τον κ. Βούρο), συμφώνησαν πως το γήπεδο είναι θέμα της Ερασιτεχνικής και μόνο, και αυτή η οποία οφείλει να το χειριστεί αναλόγως, με τον πρόεδρο του Θεμέλιου 21 να παραμένει απλός εθελοντής.

sport24.gr