ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Βλέπουν το χρώμα του χρήματος.

Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Εχουν περάσει μήνες και ενδεχομένως κάποιοι να έχουν ξεχάσει πώς είναι η... διαδικασία. Το σημαντικό όμως είναι πως έπειτα από ατέλειωτες υποσχέσεις και πολλά ζητήματα που έχουν προκύψει, από σήμερα θα αρχίσει να υπάρχει ροή χρημάτων προς τους λογαριασμούς των παικτών της ΑΕΚ.

 Εστω και αν η διοίκηση δεν έχει τα 3,6 εκατ. ευρώ που αναζητά έως τα τέλη του μήνα και με τα οποία θα μπορούσε να είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της, θα δώσει στους ποδοσφαιριστές όσα έχει διαθέσιμα, ώστε να κλείσει κάπως την ψαλίδα.


Από τις 800.000 ευρώ που έχει λάβει η διοίκηση (500.000 από τα χρήματα του Παππά, μέσω της συμμετοχής των Χατζηιωάννου, Γκούμα στην αποπληρωμή του ομολογιακού δανείου και 300.000 από τη χορηγική συμφωνία της Super League με τον ΟΠΑΠ) έχει χρησιμοποιήσει περίπου 250.000 ευρώ για να πληρώσει την Εφορία.

Παράλληλα, έχει δοθεί και ποσό 150.000 ευρώ σε διάφορες άλλες υποχρεώσεις, οπότε σε πρώτη φάση οι παίκτες θα μοιραστούν ποσό που αντιστοιχεί σε 300.000 ευρώ.
Θα είναι η πρώτη δόση προς τους παίκτες.

Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει σίγουρα ακόμα μια μεγάλη δόση, με 300.000 ευρώ, που θα έρθει από το έμβασμα του Νοτιά. Και στην ΠΑΕ αισιοδοξούν πως θα εισρεύσουν και άλλα χρήματα (από τους μετόχους ή τον υποψήφιο χρηματοδότη), ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν τις πληρωμές και να είναι απόλυτα συνεπής προς τους νέους διακανονισμούς που συμφώνησαν.

Με αυτά τα χρήματα στη διοίκηση εκτιμούν πως μπορούν να ηρεμήσουν λίγο την τεταμένη ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων. Διότι με τη στάση των μετόχων γρήγορα θα χαρακτηριστούν και αυτοί ως αναξιόπιστοι και δεν θα μπορούν να πετύχουν καμία περαιτέρω συμφωνία. Ωστόσο, είναι γεγονός πως ο Δημητρέλος και οι υπόλοιποι του συμβουλίου που μπήκαν μπροστά στη δύσκολη στιγμή του συλλόγου καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες για να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις της εταιρείας.

«Ανάσα» από το Euro

Σε εποχές που η ΑΕΚ μετρά και το τελευταίο ευρώ που μπορεί να της έρθει προέκυψε μεγάλη «ανάσα» από την προοπτική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οπως γνωστοποιήθηκε, κάθε σύλλογος θα λάβει αποζημίωση 7.500 ευρώ για κάθε ημέρα που θα δίνει παίκτες στις εθνικές ομάδες. Για την πρώτη φάση, που είναι το μίνιμουμ, το ποσό πολλαπλασιάζεται επί 28 ημέρες και δίνει περίπου 210.000 ανά παίκτη.

sentragoal.gr