ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

«Είμαι καλά, είμαι στην ΑΕΚ»

Την ώρα που η είδηση για το οριστικό ναυάγιο της υπόθεσης της μεταγραφής στην Ουκρανία συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στις τάξεις των οπαδών, και όχι μόνο, της ΑΕΚ ο Κώστας Μανωλάς δηλώνει πως επιστρέφει απτόητος, κόντρα και στα σενάρια που ήθελαν να έχει ανοίξει κύκλος διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό.

«Δεν θεωρώ πως έγινε κάτι τρομερό ούτε είμαι απογοητευμένος. Είμαι καλά και συνεχίζουμε. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Συνεχίζω κανονικά στην ΑΕΚ», ήταν η αποκλειστική δήλωση του Κώστα Μανωλά στο Goal.


Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός φέρεται να αποπειράθηκε να τον κλείσει τον περασµένο Γενάρη µε φόντο το καλοκαίρι.
Η συµφωνία ωστόσο που προσδοκούσαν οι «πράσινοι» δεν επιτεύχθηκε. Και υπάρχουν δύο εκδοχές επ' αυτού. Η µία αναφέρει ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή αξίωσε 200.000 ευρώ ως µπόνους µεταγραφής, ποσό που αδυνατούσε να εγγυηθεί ο Παναθηναϊκός µιας και τα ταµεία του είναι άδεια.
Η δεύτερη εξήγηση για το «ναυάγιο» λέει ότι το θέµα ήταν καθαρά συναισθηµατικό. Οτι δηλαδή ο Κώστας Μανωλάς είναι «δεµένος» µε την ΑΕΚ και δεν θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του είτε στον Παναθηναϊκο είτε στον Ολυµπιακό, εξέλιξη που θα του έβαζε την ταµπέλα του «προδότη» στη συνείδηση των φίλων της ΑΕΚ.

Το χρονικό που οδήγησε στο «ναυάγιο»

Είδαν... φως και αποφάσισαν να µπουν οι Ουκρανοί. Παίρνοντας θάρρος από τις παλινωδίες και το διεθνές ρεζιλίκι στο οποίο υπέβαλαν την ΑΕΚ οι φωστήρες που κρατούν τις τύχες του συλλόγου, αποφάσισαν να παίξουν και αυτοί παιχνιδάκια.

Διαπιστώνοντας πως η Ενωση άλλαζε κάθε τρεις και λίγο απόψεις, πρότεινε λύσεις που κινούνταν στα όρια της νοµιµότητας, έκαναν τη δική τους αντιπρόταση στην ίδια λογική. Επειτα από παρέµβαση του Ρουµάνου Αντριαν Ιλιε, που χειρίστηκε µανατζερικά την υπόθεση, πρότειναν στον Μανωλά να θέσουν την ΑΕΚ εκτός παιχνιδιού. Για να τον δελεάσουν, µάλιστα, αύξησαν την προσφορά στο ήδη ηγεµονικών αποδοχών συµβόλαιο που του πρόσφεραν.

Ωστόσο, έπεσαν πάνω σε... βράχο. Ο Μανωλάς δεν µπήκε καν σε διαδικασία συζήτησης και η υπόθεση οδηγήθηκε σε «ναυάγιο», καθώς ο Γκρέταρσον δεν µπορούσε να αντιστρέψει πλέον το κλίµα. Οι Ουκρανοί ενεργοποίησαν τη συµφωνία µε την Αντερλεχτ για τον Τσέχο στόπερ Μαζούχ και πλέον η υπόθεση Μανωλά αποτελεί παρελθόν γι' αυτούς.

sentragoal.gr