ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο μεγαλομέτοχος του... «δεν βαριέσαι»!...ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ:ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ...

Οι κακοπληρωτές συνήθως έχουν και άγνοια υπευθυνότητας. Διαβάστε στο Sport24 ποια θέση παίρνει ο Αβραάμ Κασνακίδης σε όσους ζητούν τα χρήματά από την ΠΑΕ. Ο γεωπόνος, ο μανάβης, οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν λαμβάνειν 160.000 ευρώ και η εκχώρηση 80.000 ευρώ στην Everest!

Η τραγικότητα της κατάστασης στην κιτρινόμαυρη εταιρεία έχει και την εξήγησή της. Όταν ο ένας μετά τον άλλον, επιχειρηματίες και πάροχοι υπηρεσιών που έχουν λαμβάνειν οφειλόμενα από την ΑΕΚ, περνούν το κατώφλι της κιτρινόμαυρης εταιρείας προκειμένου να αξιώσουν την αμοιβή τους, ο δεύτερος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ (ως εκπρόσωπος του ποσοστού των Supporters) Αβραάμ Κασνακίδης δίνει τις ακόλουθες εντολές: «έλα μωρέ, άστον αυτόν, όταν έχουμε θα πάρει.

Πες του ότι δεν μπορούμε τώρα, αργότερα».

Είναι εύκολο να βάζεις άλλους να κάνουν αυτή τη δουλειά κι εσύ να εξαφανίζεσαι. Και ο Κασνακίδης που δεν θέλει να τον αποκαλούν «μεγαλομέτοχο», δεν κάνει κάτι διαφορετικό από το να το παίζει αφεντικό στα Σπάτα δίνοντας εντολές που δεν είναι συζητήσιμες και χαράζοντας κατευθύνσεις που δυστυχώς μικραίνουν την ΑΕΚ.

Που είναι τα ενοίκια μας;

Οι σπιτονοικοκύρηδες των ποδοσφαιριστών έχουν απηυδήσει με την κατάσταση που επικρατεί. Η ΑΕΚ οφείλει σε ενοίκια κατοικιών ποσό που ξεπερνάει τις 160.000 ευρώ, ενώ  μήνα με το μήνα το χρέος αυξάνεται. Ποδοσφαιριστές της ομάδας απειλούνται με έξωση, κάποιοι μάλιστα κρύβονται από τους ιδιοκτήτες προκειμένου να μην «τρακάρουν» με τα δικαιολογημένα παράπονά τους.

Ο γεωπόνος και τα lap-top ενέχυρο!

Αποχωρώντας από την ΠΑΕ ο πρώην γενικός διευθυντής της εταιρείας Γιώργος Κωνσταντινίδης _  πήρε μαζί του και δύο φορητούς υπολογιστές ως ενέχυρο για τις 6.000 ευρώ που του οφείλονται και δεν λέει  να τους επιστρέψει αν δεν αποπληρωθεί! _ ο οποίος υποτίθεται ότι δέχθηκε και τα συγχαρητήρια της UEFA επειδή (τάχα μου) συμμάζεψε το μαγαζί, άφησε πίσω του ένα σωρό ανοιχτές υποχρεώσεις οι οποίες παρέμεναν κρυφές.

Ένα απλό παράδειγμα αφορά στον γεωπόνο που επιμελήθηκε τους χλοοτάπητες των γηπέδων στα Σπάτα και ο οποίος έχει λαμβάνειν 40.000 ευρώ! Ο άνθρωπος μόνο που δεν πέταξε από τη χαρά του όταν πήρε στο χέρι 5.000 την περασμένη εβδομάδα καθώς σε όλες τις προηγούμενες απόπειρές του έβρισκε σε τοίχο.

Σεκιουριτάδες, γιατροί, μανάβηδες...

Τα στελέχη της νέας διοίκησης ήρθαν αντιμέτωπα με καταστάσεις που δεν φαντάζονταν. Πρώην σεκιουριτάδες, γιατροί, ενοικιαστές αυτοκινήτων, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, πράκτορες ταξιδιωτικών γραφείων ως και... μανάβηδες έχουν παρουσιαστεί στα Σπάτα τις τελευταίες δύο εβδομάδες ζητώντας τα χρήματά τους, ή έστω ένα ποσό έναντι προκειμένου να δείξουν καλή πίστη.

Εκχώρηση από τα τηλεοπτικά στην Everest!

Υποτίθεται ότι οι πολλές «χλιδές» είχαν κοπεί από την προηγούμενη διοίκηση, ωστόσο 80.000 ευρώ από τα έσοδα του τηλεοπτικού συμβολαίου είχαν εκχωρηθεί στην αλυσίδα καταστημάτων έτοιμου φαγητού Everest, ιδιοκτήτης της οποίας είναι πολύ καλός φίλος του πρώην γενικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιώργου Κωνσταντινίδη.

Ο τελευταίος βέβαια ήξερε να βάζει χέρι (κάποιες φορές με ενοχλητικό τρόπο) στους απλήρωτους υπαλλήλους της εταιρείας όταν αυτοί καθυστερούσαν για 10-15 λεπτά να παρουσιαστούν στο προπονητικό κέντρο των Σπατών, όπου μάλιστα υπέγραφαν την ώρα προσέλευσής τους!

Μεγαλομέτοχοι χωρίς να βάζουν ευρώ!

Αυτή τη στιγμή το κουμάντο στην εταιρεία κάνουν ο Άβρράμ Κασνακίδης και ο Χάρης Οικονομόπουλος οι οποίοι από την τσέπη τους δεν βάζουν ευρώ, αλλά ξέρουν να το παίζουν αφεντικά, ειδικά ο πρώτος που έχει άποψη για όλα και τη φοβερή ικανότητα με ένα «δεν βαριέσαι, άστον αυτόν» να ξεπερνά την πίεση όσων ζητούν τα χρήματά τους.

Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι η ΑΕΚ έφτασε ως εταιρεία στο σημείο της εγκατάλειψης από τους μετόχους της αλλά και της διοίκησης από ανθρώπους που δεν έχουν να της προσφέρουν τίποτα το ουσιώδες. Ειδικά η περίπτωση του Αβραάμ Κασνακίδη είναι από αυτές που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...