ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Σίριαλ από τα… παλιά με τα 2 εκατ. ευρώ.

Το Sport24.gr αποκαλύπτει τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του αγνώστου επενδυτή. Την Παρασκευή περιμένουν πλέον στην ΠΑΕ τα χρήματα που θα έπρεπε να έχουν μπει ως σήμερα το μεσημέρι. Παραμένει μυστική η πηγή της (γερμανικής) προέλευσής τους.

Η αποστολή ενός εγγράφου από την πλευρά του (φερόμενου ως) ενδιαφερόμενου επενδυτή για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ (με πρώτο βήμα την ταμειακή διευκόλυνση των 2 εκατ. ευρώ) άλλαξε (προσωρινά) τα δεδομένα στην υπόθεση.

Στην ΑΕΚ πρέπει να περιμένουν άλλες 48 ώρες προκειμένου να διαπιστώσουν αν το έμβασμα που (λέγεται ότι) προέρχεται από τη Γερμανία θα κατατεθεί στον λογαριασμό της κιτρινόμαυρης εταιρείας παρά το γεγονός ότι περίμεναν να έχουν τα λεφτά σήμερα για να προχωρήσουν και στις απαραίτητες πληρωμές.

Το… Swift και το "βαλέρ"!

Από την πλευρά της ΠΑΕ προκύπτει ότι είναι θέμα τραπεζών, καθώς πρέπει πρώτα να αποσταλεί o αριθμός του «Swift» (παγκόσμιο σύστημα μεταβίβασης ηλεκτρονικών τραπεζικών μηνυμάτων) και ακολούθως να γίνει η μεταφορά των χρημάτων από την τράπεζα που (λέγεται ότι) εδρεύει στη Γερμανία και η οποία έβαλε "βαλέρ" (χρονικό περιθώριο δύο ημερών).

Η μυστικοπάθεια των διοικούντων την κιτρινόμαυρη εταιρία όσον αφορά την ταυτότητα του φερόμενου ως επενδυτή, έχει πάντως την εξήγησή της: και οι ίδιοι δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο άνθρωπος που επιθυμεί να βάλει αυτά τα χρήματα (2 εκατ. ευρώ) αποσκοπώντας αρχικά στο να πάρει το 10% της εταιρείας και ακολούθως στο να αποκτήσει το 51% της ΠΑΕ καταβάλλοντας συνολικά 10,25 εκατ. ευρώ.

Το Sport24.gr θα συνεχίσει να σας ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα για όλες τις εξελίξεις της (υποτιθέμενης άραγε;) διαδικασίας μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ στον άγνωστο επιχειρηματία, οι «μπροστινοί» του οποίου ισχυρίζονται ότι εκπροσωπεί γερμανικά κεφάλαια. Πάντως εμείς επιμένουμε ότι σε αυτό deal ενεργό ρόλο έχει ο Χ. Ξενιάδης.

sport24.gr