ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Δημητρέλος: Δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση!

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλου και του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κώστα Παπαδημητρίου - Όλα όσα ειπώθηκαν - Το aek365 ήταν στα Σπάτα.

 

Έχοντας ένα μαύρο φόντο όπου γράφει "Σώστε την ΑΕΚ" και ακριβώς κάτω από αυτή την έκκληση η αντίστροφη μέτρηση (ως τις 31 Μαρτίου) γράφοντας: «Μέρες 14, ώρες 11 και λεπτά 30», πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου των προέδρων ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλου και Κώστα Παπαδημητρίου. Το λόγο αρχικά πήρε ο Δημητρέλος ο οποίος μίλησε ρεαλιστικά τονίζοντας πόσο δύσκολες είναι οι στιγμές για την ομάδα. Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Θα ήθελα αρχικά να σας εκφράσω τη στεναχώρια μου γιατί βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Το Δ.Σ. έχει κάνει τα πάντα για να μην είμαστε σε αυτή την κατάσταση, που τη θεωρώ τραγική. Η ΑΕΚ πρέπει να βρει ένα συγκεκριμένο ποσό για να συνεχίζει να ελπίζει. Δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα τα ποσά που χρειάζονται.

Είναι ένα νούμερο αυτή τη στιγμή το οποίο το Δ.Σ. προσπαθεί με κάθε τρόπο να το βρει, αλλά νομίζω ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Στο χθεσινό Δ.Σ. μετά από μαραθώνιες κουβέντες που κάναμε κατάλαβε ότι η ΑΕΚ είναι μόνη της. Γι' αυτό το λόγο απευθυνθήκαμε σε τρεις κατηγορίες που μπορεί κατά τη γνώμη μας να βοηθήσουν: Η πρώτη κατηγορία είναι με το σκεπτικό ότι υπάρχουν άνθρωποι που είτε έχουν την οικονομική δυνατότητα είτε κάποιες γνωριμίες.

Η δεύτερη κατηγορία είναι κάποια άτομα που έχουν υπάρξει όλα τα χρόνια στην ΑΕΚ και με την οικονομική δυνατότητα που έχουν να βοηθήσουν. Η Τρίτη κατηγορία είναι ο κόσμος: Δυστυχώς τον βάζουμε μπροστά και εγώ μέσα στον κόσμο είμαι και έχω κουραστέι να μου λένε «βοήθησε - βοήθησε». Μπορεί ο κόσμος να βοηθήσει την ΑΕΚ, όμως ΔΕΝ θα είναι αυτός υπεύθυνος αν δεν βρεθούν τα χρήματα.

Τα νούμερα που χρειάζεται η ΑΕΚ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Η πρώτη είναι σε αυτή που χρωστάμε σε παίκτες πρώην και νυν.

Έχουμε συγκεντρώσει χρήματα τα οποία έχει δώσει ο κ. Παππά, μέσω του κ. Χατζηϊωάννου είναι 500.000 ευρώ. Αναμένουμε 300.000 ευρώ από επιστροφές της Σούπερ Λίγκα και είναι περίπου 300.000 ευρώ από τον κ. Νοτιά. Είναι περίπου 1,1 εκατ. ευρώ και θα πρέπει να καλύψει ανάγκες 3,630 ευρώ. Ψάχνουμε δηλαδή 2,5 εκατ. ευρώ. Με βάση τη συμφωνία που έχουμε κάνει με τους αθλητές πρέπει να πληρωθούν μέχρι 20 Μαρτίου. Υπάρχει η δυνατότητα να παρατείνουνε την προθεσμία 4-5 μέρες ακόμα. Με την εφορία ήδη βρισκόμαστε σε κάποιες διαδικασίες.

Έχουμε κάνει ήδη μία ρύθμιση που έχουμε εκπληρώσει, ενώ έχουμε ακόμα 2-3 ρυθμίσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Υπολογίζεται περίπου στα 2,5 εκατ. ευρώ. Αισθάνομαι ότι οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες. Η προσπάθειά μου είναι για την ΑΕΚ. Δεν έχω προσωπικό όφειλος και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή καλώ όλους, είτε είναι επώνυμοι είτε όχι, να κάνουν κάτι. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Είναι κουραστικό, αλλά θέλω να πειστούν όλοι, ότι η ΑΕΚ είναι ιδέα και δεν πρέπει να πεθάνει».

Μπορείτε να ενημερώσετε για το αποτέλεσμα από το 48ώρο;
 
«Το θέμα της ενημέρωσης το έχω από τον κ. Βούρο, που έχει αναλάβει τις διαδικασίες από τα 10 άτομα που ζητάμε να μας δώσουμε 300.000 ευρώ. Την τελευταία επικοινωνία που είχε είναι ότι δεν είχε τις απαντήσεις που θα ήθελε να είχε. Δεν έχει την απάντηση έστω από έναν που να θέλει να βάλει αυτά τα χρήματα. Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχαμε κάτι συγκεκριμένο από οποιοδήποτε. Αυτή τη στιγμή αν προχωρήσουμε στη διαδικασία της εξεύρεση των 3 εκατ. ευρώ θα ξεκινήσει νέος Γολγοθάς για τα χρήματα του Ιουνίου».
 
Πόσα χρήματα χρειάζονται για να πάρει κάποιος το 51%;
 
«Για να πάρει κάποιος το 51% της εταιρείας, θα χρειαστεί με την υπάρχουσα κατάσταση να βάλει κάποιος 9-9,5 εκατ. ευρώ. Αυτό ισχύει με την τιμή της μετοχής στο 1,20 ευρώ. Υπάρχει ενδοιασμός για το αν η τιμή μετοχής θα πρέπει να είναι 0,30 ευρώ. Εγώ ακόμη δεν έχω κατασταλάξει ποιο είναι καλύτερο. Με 0,30 ευρώ είναι εφικτό να πάρει ο απλός κόσμος περισσότερες μετοχές, αλλά παράλληλα δίνεται η δυνατότητα σε οποιονδήποτε με μικρό ποσό να πάρει ακόμη και το πλειοψηφικό πακέτο. Κι έχουμε δει πολλά στην ΑΕΚ. Παράδεγμα το 35% μπορεί να το πάρει κάποιος με μόλις 2,5 εκατ. ευρώ».

Για τα όσα είπε ο Πουλάκος για τα χρέη;
 
«Ο κ. Πουλάκος στα ποσά που ανέφερε για το ύψος των χρεών λέει «προϋπολογίζω». Προϋπολογίζει φόρους συμβολαίων που δεν έχουν λήξει, χρήματα συμβολαίων που δεν έχουν λήξει και τα βάζει στις υποχρεώσεις, επειδή δεν υπάρχουν έσοδα. Εγώ δεν μπήκα στη λογική να προϋπολογίσω τα συμβόλαια των παικτών της επόμενης σεζόν, γιατί δεν θεωρώ πως δεν θα έχουμε έσοδα την επόμενη σεζόν. Το ποσό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι 32,8 εκατ. ευρώ και με κάποιες άλλες υποχρεώσεις μπορεί να φτάσει μέχρι τα 38 εκατ. ευρώ».

Για την υπόθεση Ψωμιάδη;
 
«Οι ελπίδες να δικαιωθεί η ΑΕΚ στην υπόθεση Ψωμιάδη είναι πολύ βάσιμες. Οι αξιώσεις της ΠΑΕ, που αγγίζουν τα 80 εκατ. ευρώ, είναι δυνατό να δώσουν λύσεις στην ΑΕΚ. Υπάρχει μεγάλο ποσοστό ευθύνης στην οικογένεια Ψωμιάδη για το σημείο που έφτασε η ΑΕΚ. Ο κ. Οικονομόπουλος χειρίζεται άψογα το θέμα και πιστεύω πως θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα».

aek365.gr