ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Σοκ με την δέσμευση των λογαριασμών.

Των ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ & ΒΙΚΥΣ ΣΙΩΡΗ

 Ως κεραυνός έπεσε στην ΑΕΚ η χθεσινή δέσμευση των λογαριασμών της ΠΑΕ από το Δημόσιο κατά 50%. Κίνηση αρκετά περίεργη, δεδομένου πως στην εταιρεία δεν είχε φτάσει καμία σχετική ειδοποίηση. Ο Ανδρέας Δημητρέλος και οι συνεργάτες του προσπαθούσαν μέχρι αργά το βράδυ να βγάλουν μια άκρη και να έρθουν σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά δεν βρήκαν.

Σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος της Ενωσης θα μεταβεί στην αρμόδια ΔΟΥ ώστε να διευκρινίσει την κατάσταση και να υπάρχει ξεκάθαρη άποψη για τις οφειλές της εταιρείας. Η έντονη ανησυχία αφορά τη δόση του άρθρου 44 που ήταν για τον περασμένο Σεπτέμβριο και αφορούσε ποσό 1,5 εκατ. ευρώ.

 Εάν δεν καταλογιστεί η δόση δεν θεωρείται πως έχει καταπέσει η ρύθμιση -κάτι τέτοιο μπορεί να ξεσηκώσει πραγματικό τσουνάμι προβλημάτων για την ΑΕΚ- αλλά θα είναι πρόβλημα εάν είναι άμεσα απαιτητό το ποσό. Στην ΑΕΚ, πάντως, εκτιμούν πως θα βρουν λύση και έχουν έρθει σε επαφή με τον έφορο, ώστε να υπάρξει νέα ρύθμιση βάσει νόμου σε 6-7 δόσεις.

Ελπίζουν σε λεφτά και συμβιβασμούς

Μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να έχει προχωρήσει η ΑΕΚ σε διαδικασία εξόφλησης, με τους «κιτρινόμαυρους» να ελπίζουν πως θα επιτύχουν τους νέους διακανονισμούς με πιστωτές και φυσικά πρόσωπα, προκειμένου να φανούν συνεπείς στις δεσμεύσεις τους στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA. Πάντως, πέρα από τους διακανονισμούς, οι «κιτρινόμαυροι» ξεκινούν σαφάρι για την εξασφάλιση ρευστού, με όλες τις προσφορές να είναι καλοδεχούμενες.

Αναζητούν την χρυσή τομή για το δάνειο

Συνεχίστηκαν και χθες οι επαφές της διοίκησης της ΑΕΚ με την πλευρά του Ντέμη Νικολαΐδη για το θέμα του νέου ταμειακού δανεισμού που απαιτείται για να εξασφαλίσει η ομάδα την ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Μολονότι, πάντως, μίλησαν αρκετές φορές μέχρι αργά το βράδυ δεν είχαν φτάσει σε ένα κοινό συμπέρασμα για το ποσό που απαιτείται, με τη διοίκηση της Ενωσης να επιμένει πως αυτό αγγίζει το 1,25 εκατ. ευρώ και η πλευρά Ντέμη να υποστηρίζει πως το ποσό ανέρχεται στο 1,515 εκατ. ευρώ ή 2,7 εκατ. ευρώ, αν συμπεριληφθεί και η Εφορία. Πάντως, η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως όσο και αν είναι το ποσό τελικά θα δοθεί λύση ακόμα και αν δεσμευτεί πάνω από το 50% του τηλεοπτικού συμβολαίου της νέας περιόδου.

sentragoal.gr