ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!

Το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΕΚ-Τρικάλων (86-94) ήταν γνωστό εκ προοιμίου. Όχι το σκορ, αλλά το «διπλό». Το ήξεραν κι αυτοί που έπαιζαν! Το ήξεραν και οι οπαδοί που έσπευσαν στο Ελληνικό. Δεν το ήξεραν οι... διαιτητές Παπαδημητρίου, Μπήτης και (κυρίως ο) Γκόντας, που «βρήκαν γήπεδο» να κάνουν... σόου! Ο Γκόντας τιμώρησε με τεχνική ποινή τον βοηθό προπονητή (Κώστα Παπάζογλου) από τον πάγκο της ΑΕΚ επειδή... έκανε το σταυρό του! Ο Γκόντας έδωσε εκπρόθεσμο φάουλ στο 35΄ κατά της ΑΕΚ (ο Κώστας Φλεβαράκης έδωσε εντολή για ένσταση), το σκορ έγινε 75-86. Ηταν η στιγμή που η ΑΕΚ απειλούσε, έπειτα από παρατεταμένο σφυροκόπημα (64-84 στο 32΄). Ο Γκόντας ανακάλυψε στο 36΄ τεχνική ποινή και κατά του Μάκη Νικολαίδη, επειδή έκανε «θέατρο», αλλά ο τηλεοπτικός δέκτης δεν δικαιώνει τον Αθηναίο ρέφερι! Παρόλα αυτά, τα Τρίκαλα νίκησαν δίκαια. Η ΑΕΚ το πάλεψε. Μείωσε (81-87) στο 38΄, αλλά ζει έναν εφιάλτη και ελπίζει να ξυπνήσει σύντομα. Το μέλλον της παραμένει αβέβαιο όσο υφίσταται το «αγκάθι» της FIBA.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ ξέσπασαν -για πρώτη φορά έπειτα από ένα χρόνο ανακωχής- κατά του (απόντα) Γιάννη Φιλίππου, «δείχνοντας» τον βασικό υπεύθυνο για το εφετινό δράμα. «Πλήρωσε τα χρέη, η ΑΕΚ καταρρέει», ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα. Ακούστηκαν κι άλλα συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου, πιο κακόηχα, αλλά ο...Παπαδημητρίου δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία -όπως στην περίπτωση Βασιλακόπουλου- και δεν διέκοψε το ματς. Ο Σπύρος Γκόντας αποχώρησε μετά τη λήξη με αστυνομική συνοδεία από τον αγωνιστικό χώρο. Δέχθηκε τη φραστική επίθεση δύο-τριών οπαδών της ΑΕΚ. Εσπευσε άμεσα να τον προστατεύσει ο πρόεδρος της «Ένωσης», Μπάμπης Καραμανλής, και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ο αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Τα Τρίκαλα είχαν σαφή ανωτερότητα. Η (αποδεκατισμένη) ΑΕΚ πάλεψε φιλότιμα, αλλά αυτό από μόνο του ποτέ δεν φτάνει. Δικαιούται να χαίρεται μόνο για την εμφάνιση του Νώντα Παπαντωνίου, που μπήκε στην ομάδα στο «παρά ένα», αλλά άφησε το σημάδι του στο παρκέ...

Τα δεκάλεπτα: 24-23,43-56, 62-77, 86-94

ΑΕΚ (Κ. Φλεβαράκης): Μαρίνος 2, Παπαντωνίου 11 (2), Νικολαίδης 16 (3), Δορκοφίκης 19 (2), Αντωνάκης, Καλλινικίδης 19(2), Τουτζιαράκης 18, Γέρεμιτς 1.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Β. Αγγέλου): Ειμπραμς 25 (4),Μπιγκς 4, Νοέας 6 (1), Κατσαρές 5 (1), Τσαϊρέλης, Αποστολίδης 13 (3),Πάουελ 19 (4), Τζιγκάνοβιτς 8, Ζούπαν 2, Σύμτσακ 12, Τσιντσάτζε.