ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

Απόλυτο αφεντικό στην ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να γίνει ο Νίκος Νοτιάς, καθορίζοντας τις εξελίξεις για το μέλλον του συλλόγου. Ο Γκίκας Γκούμας και ο Πόλυς Χατζηιωάννου ενημέρωσαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ πως δεν προτίθενται να συμμετέχουν στη νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την περαιτέρω χρηματοδότηση της ομάδας, ενώ δέχτηκαν να του παραχωρήσουν τις μετοχές τους. Αυτό που απομένει είναι ο Νίκος Νοτιάς να επιβεβαιώσει και γραπτώς την αποδοχή των μετοχών τους και να συγκεντρώσει ποσοστό άνω του 51%. Αντίθετα, ο Πέτρος Παππάς εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει ενεργός χρηματοδότης διατηρώντας το 12,5% και συμμετέχοντας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αναλογικά με το ποσοστό του. Πάντως και ο ίδιος τονίζει πως αν τελικά δεν παραμείνει μέτοχος, προτιμά να δώσει τις μετοχές του και αυτός στο Νίκο Νοτιά.

«Έχω κάνει γραπτή πρόταση στον Νίκο Νοτιά μαζί με τον Πόλυ Χατζηιωάννου για να του παραχωρήσω τις μετοχές μου και να διευκολύνω το έργο του, διότι έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συμμετέχουμε σε άλλη αύξηση κεφαλαίου. Μου απάντησε θετικά και με ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που του δείχνω», δήλωσε στην «Εξέδρα» ο Γκίκας Γκούμας.

Ο Πέτρος Παππάς με τη σειρά του είπε στην ίδια εφημερίδα: «Είπα στο Νίκο Νοτιά ότι α) δεν σκέφτομαι να δώσω τις μετοχές μου στην Ερασιτεχνική, β) θα τον υποστηρίξω ώστε να μπορέσει να βρει μια σωστή λύση για την ΑΕΚ, γ) σκέφτομαι θετικά να ακολουθήσω μελλοντική αύξηση κεφαλαίου στο ποσοστό μου και στην περίπτωση που τελικά δεν το κάνω προτιμώ να παραχωρήσω σε αυτόν τις μετοχές μου».

Ο Νίκος Νοτιάς περιμένει πλέον να εξασφαλίσει και τυπικά το 51% των μετοχών έχοντας ήδη αρχίσει την αναζήτηση επενδυτή ο οποίος θα τον βοηθήσει στο έργο του και θα αλαφρύνει το βάρος που έχει πέσει σχεδόν εξ ολοκλήρου στους ώμους του. Φήμες κάνουν λόγο για προσπάθεια επαναπροσέγγισης του Κύπριου επιχειρηματία Κρις Αναστασίου (με τον οποίο δεν κατέστη εφικτό να ολοκληρώσουν τη συμφωνία οι Νίκος Θανόπουλος και Παντελής Αθηνής), την ώρα που ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρά τις πιέσεις που δέχεται δεν δείχνει διάθεση στην παρούσα φάση να επιστρέψει στην ΠΑΕ.