ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΙΣΙΑΚΟ(ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...)


θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τρία θέματα ακόμα όσο αφορά την είσοδο του κ. Κοζώνη στην ΠΑΕ ΑΕΚ, τρία θέματα σημαντικά τα όποια όπως φαίνετε είναι ο βασικός άξονας που θα κινήθει ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας όταν με το καλό μπεί στην ΑΕΚ.
Αυτά είναι:

1. Γήπεδο: Ο μελλοντικός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θέλει η ΑΕΚ να αποκτήσει οπωσδήποτε γήπεδο. Πιστεύει (πολύ σωστά) πως για να επιστρέψει η Ένωση εκεί που της ανήκει και να φτιάξει την ομάδα που όλοι θέλουν θα πρέπει να έχει το δικό της σπίτι. Αρχικά θα εξετάσει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και έπειτα θα ψάξει για άλλες εναλλακτικές λύσεις. Από το θέμα του γηπέδου εξαρτάται και το πώς θα χρηματοδοτήσει την ΠΑΕ γιατί το ότι θα μπει σε αυτή είναι δεδομένο.

2. Προπονητικό: Το δεύτερο θέμα που… καίει τον Κοζώνη είναι το προπονητικό, ακόμα ένα στοιχείο που χρειάζεται απαραιτήτως μία ομάδα για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. Σε αυτό το κομμάτι μπαίνει και ο μοναδικός όρος του Νίκου Νοτιά για την μεταβίβαση των μετοχών. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλει να περάσει μία ρύθμιση για την αποπληρωμή των 15-20.000.000 ευρώ που θα χρειαστεί να ξοδέψει για την ανέγερση του προπονητικού. Για να πάρει τα χρήματα που θα δώσει για την ΑΕΚ έχει ζητήσει μίσθωση από την ΠΑΕ της τάξεως του 1.000.000 ευρώ ετησίως. Από τη στιγμή που θα ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη λεπτομέρεια όλα πλέον θα είναι ανοιχτά για την μεταβίβαση των μετοχών.

3. Έλεγχος στα βιβλία της ΠΑΕ: Η τρίτη παράμετρος έχει να κάνει με τον έλεγχο που θα γίνει στα βιβλία της ΠΑΕ και στον οποίο θα είναι παρών ο Χρήστος Παπαδημητρίου. Ουσιαστικά, ο εκπρόσωπος και δεξί χέρι του Χαράλαμπου Κοζώνη, θα διαπιστώσει κατά πόσο τα νούμερα που ανέλυσε ο Νίκος Θανόπουλος είναι αληθή. Ο πρόεδρος της Ένωσης έχει αναλύσει τα έσοδα, τα έξοδα και τις υποχρεώσεις τις ΠΑΕ αλλά είναι απόλυτα λογικό να θέλει ο υποψήφιος αγοραστής να γίνει ένας έλεγχος από ορκωτούς λογιστές. Πάντως με τα δεδομένα που του έχουν παρουσιαστεί αναλαμβάνει άμεσα την ΠΑΕ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα τι να πρωτοπεί κανείς??
Είμαι σίγουρος και φαίνετε αυτό ότι φταίνε πάρα πολλά στην ομάδα,ότι η ΑΕΚ έχει κάνει από μόνη της... εγκλήματα από την αρχή της σεζόν και τα έχει πληρώσει ακριβά ως τώρα, είναι κοινά αποδεκτό. Οπως κοινά αποδεκτό είναι και το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι χώρια από όλα τα άλλα, βλέπουν μονίμως και την πλάτη της τύχης από την έναρξη των φετινών υποχρεώσεων τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε κάθε ματς, μα σε κάθε ματς, όποιο λάθος κάνει η ΑΕΚ το πληρώνει. Δεν υπάρχει καμπανάκι για την Ένωση... Οταν κάνει λάθος, θα το πληρώσει αμέσως. Και ο αντίπαλος, συνήθως, θα σκοράρει στην πρώτη του ευκαιρία. Αντιθέτως, όσο ο Μπλάνκο βλέπει την μπάλα να μην τον πάει με τίποτα, η ΑΕΚ πρέπει να κάνει κάμποσες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Λογικό ήταν, επομένως, το να λέει παίκτης της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, μετά την ισοπαλία με τον Αρη: «Κάποιοι άλλοι δεν κάνουν τίποτα και κερδίζουν. Ακόμη κι αν δεν κατεβούν στο γήπεδο, θα πάρουν τους τρεις βαθμούς. Εμείς έχουμε κόντρα διαιτητή, χάνουμε. Δεν παίζουμε καλά, χάνουμε. Παίζουμε καλά, πάλι δεν κερδίζουμε. Κάνουμε 10 κλασικές ευκαιρίες, δεν μπαίνει μέσα με τίποτα. Τι αμαρτίες πληρώνουμε;».