ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

"ΕΚΡΗΞΗ" ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ...

Ο Βασίλης Δημητριάδης παραχώρησε συνέντευξη στον «Sentra 103,3», μιλώντας για όλα αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουν πάντα τον ίδιο παρανομαστή. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να είναι οι ευνοημένοι, τονίζοντας παράλληλα ότι η διοικητική αστάθεια της ομάδας, δεν της επιτρέπει να ανταγωνιστεί τους Κόκκαλη και Πατέρα.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Κάκου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διαιτητής θεωρεί ότι έχει κάνει μία πολύ καλή διαιτησία κάτι που του μετέφερε και ο παρατηρητής του αγώνα

Η επικοινωνία που είχατε με τον κύριο Κάκο. Ο κύριος Κάκος δεν έχει περιβάλλον. Μιλήσατε εσείς ο ίδιος. Ποιο είναι το περιβάλλον του Κάκου; Εγώ μετά το ματς μίλησα και του είπα: «Θέλω να μου πεις τις φάσεις» και μου απάντησε: «Στην πρώτη φάση υπάρχει χέρι του Χέρσι, το δεύτερο γκολ είναι κανονικό και στη μονή φάση που έχω αμφιβολία είναι το πέναλτι του Μπλάνκο. Κοιτάω το Βάλλα απορημένο και τον επόπτη και έτσι το ακύρωσα», μου είπε ο Κάκος.

Είδα τις φάσεις χθες πέντε φορές και σήμερα τέσσερις. Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση αποτελέσματος τι άλλο μπορεί να είναι; Στο ημίχρονο τον ρωτάω: «Τι έδωσες φάουλ ή οφσάιντ. Έδωσα χέρι μου απάντησε και του λέω: Δεν υπάρχει χέρι. Αυτό το είδε όλη η Ελλάδα. Δεν επιτρέπεται για έναν διαιτητή όπως ο Κάκος. Σήμερα έμπειρος διαιτητής που είναι στην ΚΕΔ μου είπε το πρωί ότι το γκολ του Μπλάνκο είναι κανονικό.

Η χθεσινή διαιτησία ήταν αποτυχημένη εις βάρος της ΑΕΚ. Πως γίνεται όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις να είναι στην ΑΕΚ.

Με τον Παναθηναϊκό μου είπε ο Τεροβίτσας ότι την φάση του Γιαχάγια δεν την είδε, τον πιστέψαμε και για αυτό δώσαμε και συγχαρητήρια. Όσο για το Δαλούκα μου είπαν ότι είναι να γίνει θα ισχύσει από την στιγμή που επιστρέψει από το Παγκόσμιο και δεν ισχύει τώρα που σφυρίζει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Νέων. Την προηγούμενη εβδομάδα ο κύριος Κόκκαλης τι δουλειά είχε να πάει στον κύριο Πιλάβιο; Πήγε να ρωτήσει αν θα πάει καλά η εθνική ομάδα; (ειρωνικά). Εμείς δημόσιες σχέσεις δεν κάνουμε. Ας χάνουμε και να δίνουμε συγχαρητήρια. Η διαιτησία φέτος είναι υπέρ του Παναθηναϊκού.

Εν συνεχεία και με τα πνεύματα να είναι οξυμένα, καθώς ο Βασίλης Δημητριάδης ήταν φανερά εκνευρισμένος από αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο μήνα στην ομάδα, αναφέρθηκε σε χαρακτηρισμό που ειπώθηκε προς τον Νίκο Θανόπουλο.

«Σας παρακαλώ πολύ. Καλό θα είναι να ανακαλέσετε. Δεν πρέπει να μιλάτε έτσι για τον πρόεδρος της ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ είναι θεσμός. Ζω εδώ και καιρό τον κ. Θανόπουλο και ξέρω τι προσπαθεί να κάνει. Δεν είναι ώρα να τα πω αυτά δημόσια και δεν θέλω. Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω εκ μέρους του κ. Θανόπουλου. Ότι είναι να κάνει ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα το κάνει. Κάντε λίγες μέρες υπομονή και θα δείτε. Τι μπορεί να κάνει ο κ. Θανόπουλος. Είναι δύο βουβάλια και μαλώνουνε. Να πάει στον κ. Πιλάβιο και να πει τι; Ούτε ο κ. Πιλάβιος μπορεί να κάνει κάτι. Υπάρχει μία πίτα και έχει κοπεί στα δύο και η ΑΕΚ δεν είναι μέσα στα κομμάτια. Στην ΑΕΚ απουσιάζει η διοικητική σταθερότητα. Έχει ανθρώπους που δεν βρίσκονται εδώ, μετόχους ενεργούς και ανενεργούς. Δεν έχει κάποιο Κόκκαλη ή κάποιον Πατέρα ».

Για την διαιτησία του Κάκου και αν αφήνει κάποιο υπαινιγμό για τα λάθη του, αλλά και γενικότερα για τα διαιτητικά... εγκλήματα εις βάρος της ΑΕΚ

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας τόσο καλός διαιτητής, όπως έχω παρατηρήσει ότι είναι ο Κάκος, έκανε αυτά τα λάθη χθες. Όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις είναι κατά της ΑΕΚ. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό. Δεν θέλω να αφήσω κάποιο υπαινιγμό. Θα χαρακτήριζα κάκιστη την διαιτησία του χθες. Θα μπορούσα να πω την λέξη "πρόθεση" αλλά δεν έχω αποδείξεις, οπότε την χαρακτηρίζω κάκιστη. Αυτό όμως συμβαίνει πάντα. Όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις είναι πάντα κατά της ΑΕΚ. Και προσέξτε δεν αφήνω έξω την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, παίξαμε πολύ καλά και μας αδίκησε ο διαιτητής για αυτό διαμαρτυρηθήκαμε. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν ήμασταν καλοί και για αυτό χάσαμε και δώσαμε και συγχαρητήρια. Το θέμα όμως είναι να μας αφήνουν να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εμείς που αγαπάμε στο ποδόσφαιρο τι μηνύματα να δώσουμε στη νεολαία και στους ποδοσφαιριστές. Γιατί στον Ολυμπιακό στο δεύτερο γκολ του στην Λιβαδειά, η απόφαση ήταν υπέρ του και γρήγορα. Για εμάς είδατε τι έγινε

Για τα όσα είπε ο Μπάγεβιτς και το κλίμα που υπάρχει στην ΑΕΚ

Ο Μπάγεβιτς ήταν τρελαμένος χθες και σήμερα. Ήταν εκνευρισμένος και πάνω σε αυτή την μεγάλη ένταση, είπε ότι σκέφτεται να παραιτηθεί. Σήμερα έγινε η συνάντηση με τον πρόεδρο τον προπονητή και εμένα και είδαμε ότι θα συνεχίσουμε όλοι. Ο Μπάγεβιτς δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει. Είμαστε όλοι εδώ, συνεχίζουμε και είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε τους όποιους στόχους μας έχουν απομείνει. Η είσοδος στα πλέι οφ, το Κύπελλο. Αν μας αφήσουν βέβαια να πετύχουμε και αυτούς.

Εντάξει ρε παιδιά δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα (δήλωσε ειρωνικά), αλλά αφήστε μας να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Από χθες έχει σπάσει το τηλέφωνο μου από φιλάθλους που μου λένε "δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση" Ο κόσμος έχει αγανακτήσει και αυτή την αγανάκτηση κάποιο θα πρέπει να την σέβονται και να την φοβούνται. Να ξέρετε ότι ο κόσμος έχει κρίση και αυτή την κρίσει δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς.

Αφήστε μας να χαρούμε το ποδόσφαιρο και ας χάνουμε. Δεν νοείται ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δίνει βαθμούς στην Ελλάδα, προχθές κερδίσαμε την Μπενφίκα, μία νίκη που την πανηγύρισε όλη η Ελλάδα και χθες είδαμε τι έγινε. Υπήρχαν παιδιά που χθες ήταν στο γήπεδο και έκλαιγαν. Αφήστε μας να παίξουμε και ας χάσουμε. Αλλά να χάσουμε δίκαια.

Η προτροπή του για τους δημοσιογράφους

Εσείς έχετε την πένα και εσείς μπορείτε να τα γράψετε. Κάντε και εσείς τον δικό σας αγώνα για να μπορέσουμε να φτιάξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο

Αν ήταν ο Μελισσανίδης στην προεδρία της ΑΕΚ, θα γινόντουσαν τα ίδια;

Ο Μελισσανίδης έδειξε στο παρελθόν και σε όλη του την πορεία στην ομάδα, ότι δεν μπορούν να πειράξουν την ΑΕΚ