ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΑΣ...!!


Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μπάμπης Καραμανλής ήταν …χείμαρρος και αναφέρθηκε στο νέο δ.σ., στο αθλητικό και κοινωνικό έργο της ΑΕΚ, καθώς και στην πώληση των καρτών διαρκείας. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας που κυκλοφορούν αύριο και θα έχουν μειωμένες τιμές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ η πώλησή τους θα σταματήσει στις 30 Οκτωβρίου.
Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ: «Σκοπός μας είναι να έρθουν όλοι οι ΑΕΚτζήδες κοντά μας. Θέλουμε να ξαναγίνει η ΑΕΚ, βασίλισσα. Τα διαρκείας δίνουν την δυνατότητα στην ομάδα να πάρει «ανάσες». Σημαντικό είναι ότι, ήδη, έχουν «φύγει» περισσότερα διαρκείας συγκριτικά με την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Επί παραδείγματι, ο Τάκης Μαρίνος τον οποίο νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω γιατί έχει τρέξει πιο πολύ απ’ όλους μας, έχει πάρει 200 διαρκείας των 200 ευρώ, ενώ 500 έχει προπωλήσει η Ορίτζιναλ και άλλα 250 έδωσαν οι ΑΕΚ Fans. Εισιτήρια, ωστόσο, έχει ζητήσει και ο Γιάννης Φιλίππου, όπως άλλωστε είχε πράξει και πέρσι. Ο Τάκης Κανελλόπουλος επίσης, που είναι φίλος μου και ίσως στεναχωριέται που λέω το όνομά του, έχει πάρει διαρκείας. Εισιτήρια έχει πάρει και ο Νίκος Κούλης».
Για τον υποψήφιο επιχειρηματία: «Εξακολουθούμε να συζητάμε με τον υποψήφιο επιχειρηματία αλλά δεν πρόκειται να πω κάτι περισσότερο. Ο επιχειρηματίας είχε πει ότι δεν θα αγοράσω ψιλικατζίδικο, την ΑΕΚ θα αγοράσω και συνεπώς, θέλει σκέψη και σοβαρότητα».
Για το νέο Δ.Σ.: «Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θ’ αποτελείται από οκτώ άτομα, ενώ θα «κλειδώσουν» τις προσεχείς ημέρες και οι υπόλοιπες δύο θέσεις. Εκτός από μένα θα συμπεριληφθούν οι κ.κ. Τσάγκαρης, Γιαννίρης, Σουλτάνογλου, Αργυρόπουλος, Γεωργαντζόγλου, Χήνας και η κα. Διαμαντοπούλου. Ο Βασίλης Βάσσιος δεν θα μετέχει για προσωπικούς του λόγους στη νέα διοίκηση, όμως, είναι πάντα δίπλα στην ΑΕΚ την οποία και στηρίζει».
Για τα χρέη: «Είναι γεγονός ότι δυσκολευτήκαμε οικονομικά πέρσι, διότι εμφανίστηκε ένα μεγάλο χρέος που έπρεπε να πληρωθεί άμεσα. Εν τούτοις, καταφέραμε ν’ αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας και παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα πληρώσαμε όλους τους παίκτες, με εξαίρεση τους Χατζή και Παπανικολάου, τα συμβόλαια των οποίων τα βρήκαμε. Προκαλώ οιονδήποτε παίκτη να πει ότι του χρωστάμε. Στο περασμένο πρωτάθλημα πληρώναμε εγώ με τον Βάσσιο, αλλά φέτος πληρώνουμε όλοι".
Για τις χορηγίες: «Τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα συγκριτικά με πέρσι. Για την χορηγία της φανέλας είμαστε σε καλό δρόμο και μιλάμε ήδη με δυο τράπεζες, ενώ η συνεργασία μας με την εταιρία «Eleven» είναι άψογη.
Για το κλειστό του Ελληνικού: «Δεν φοβόμαστε την απόσταση. Πρόσφυγες είμαστε, άλλωστε και γνωρίζουμε… Η ΑΕΚ χρειάζεται δίπλα της όλους τους φιλάθλους. Όποιος θέλει να προσφέρει εθελοντικά είναι ευπρόσδεκτος.
Για τη βοήθεια που προσφέρθηκε στην ΑΕΚ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου και τα μέλη των επιτροπών της ΚΑΕ. Επίσης, τον πρόεδρο του ΟΝΑ του Δήμου Αθηναίων και υποψήφιο βουλευτή στην περιφέρεια της Α’ Αθηνών Βασίλη Κικίλια για τις ενέργειες που έκανε σε κάθε επίπεδο. Στάθηκε δίπλα μας, τόσο στη συμφωνία με τα «Ολυμπιακά Ακίνητα» για την παραχώρηση του κλειστού του Ελληνικού, όσο και σε άλλα θέματα. Όπως βέβαια, τον υπουργό Πολιτισμού κ. Αντώνη Σαμαρά καθώς και τους αξιωματούχους των «Ολυμπιακών Ακινήτων».
Τον λόγο στη συνέχεια πήρε το μέλος του δ.σ. Νίκος Γεωργαντζόγλου που τόνισε: «Βασικός χορηγός θέλουμε να είναι ο κόσμος μας. Είμαστε χαρούμενοι για τη συμπλήρωση του ρόστερ με ηχηρά ονόματα και πλέον, θέλουμε να γεμίσουν οι εξέδρες του κλειστού, που είναι ένα ελκυστικό γήπεδο. Θέλουμε τη βοήθεια των φίλων μας ώστε η ομάδα να φθάσει υψηλότερα".