ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΟΤΙΑ-ΚΟΖΩΝΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!


Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζονται οι επαφές μεταξύ του Νίκου Νοτιά και του Χαράλαμπου Κοζώνη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ. Όπως ανακοινώθηκε, ο υποψήφιος επενδυτής θα έχει νέα συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Νίκο Νοτιά, και τον στενό του συνεργάτη Νάσο Θανόπουλο, αδερφό του προέδρου της ΠΑΕ Νίκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Νέα Υόρκη, ανάμεσα στον κ. Νίκο Νοτιά, τον κ. Χαράλαμπο Κοζώνη και τους συνεργάτες του, παρουσία και του κ.Νάσου Θανόπουλου, προκειμένου να συνεχιστούν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών».

Η εν λόγω ανακοίνωση ουσιαστικά σημειώνει την πορεία των διαπραγματεύσεων από τις δύο πλευρές, η οποία γίνεται παράλληλα σε Αθήνα, με τον έλεγχο των βιβλίων και Νέα Υόρκη. Μάλιστα σε αυτή την συνάντηση, η παρουσία του Νάσου Θανόπουλου, είναι και το «κλειδί» της υπόθεσης. Ο αδερφός και μέτοχος του προέδρου της ΑΕΚ, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην όλη ιστορία, καθώς είναι αυτός που ελέγχει από όλες τις πλευρές, τον κ. Κοζώνη και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Και το πόρισμα που έχει σχηματίσει είναι ότι πρόκειται για ένα άνθρωπο που έχει όραμα και μπορεί να κάνει την ΑΕΚ μεγάλη. Για αυτό άλλωστε φαίνεται ότι είναι και ένθερμος υποστηρικτής για την μεταβίβαση της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ, στον Χαράλαμπο Κοζώνη