ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ...

Όσοι γνωρίζουν τον Χαράλαμπο Κοζώνη και το μέγεθος των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων και μαθαίνουν πως διαπραγματεύεται την απόκτηση της ΑΕΚ μιλούν για μια νέα, χρυσή εποχή που ξημερώνει στην Ένωση, αν τελικά επιτευχθεί η συμφωνία. Δικαιολογημένα βέβαια καθώς μιλάμε για έναν επιχειρηματία με τεράστια οικονομική επιφάνεια και πολύ σημαντικά επιτεύγματα. Είναι πασίγνωστος στο Σικάγο αλλά και σε όλη την πολιτεία του Ιλινόι ενώ συγκαταλέγεται μέσα στους ισχυρότερους Ελληνοαμερικάνους επιχειρηματίες.

Αυτό σε συνδυασμό με την αγάπη του για την ΑΕΚ κάνει μια πιθανή συμφωνία, εξέλιξη ευεργετική για την Ένωση. Χαρακτηριστικά ήταν και τα όσα συνέβησαν χτες σε ελληνικό εστιατόριο όπου βρέθηκε ο κ.Κοζώνης με τους Νοτιά, Θανόπουλο και Δημαράκη. Συγκεκριμένα οι τέσσερις άνδρες πήγαν στο εστιατόριο «Greek Island» όπου, κατά σύμπτωση, εκεί ήταν και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Φρανκ Κλόπας με άλλους ομογενείς. Αναγνώρισαν άμεσα τον Νίκο Νοτιά αλλά και τον Χαράλαμπο Κοζώνη και πλησίασαν στην παρέα του. Όταν ενημερώθηκαν για τις διαπραγματεύσεις όλοι ευχήθηκαν να πραγματοποιηθεί η συμφωνία και εξέφρασαν την σιγουριά τους πως αν τελικά ο κ.Κοζώνης αποκτήσει την ΑΕΚ τότε θα ανοίξει μια νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Βλέπετε τόσο ο Κλόπας όσο και οι άλλοι ομογενείς γνωρίζουν το οικονομικό μέγεθος του κ.Κοζώνη και τις αλλαγές που μπορεί να επιφέρει στην Ένωση.

Χαρακτηριστικό του πόσο μεγάλες είναι οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Χαράλαμπου Κοζώνη είναι το τελευταίο του project που αφορά ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο στο Σικάγο. Η εταιρεία του Κοζώνη αγόρασε το 2003 μια τεράστια έκταση στην περιοχή O'Hare Lakes για 45εκατ. δολάρια και άμεσα ξεκίνησε την ανέγερση κτιρίων. Μέσα σε λίγα χρόνια δημιουργήθηκε ένα υπερσύγχρονο εμπορικό κέντρο και κτήρια γραφείων ενώ πριν από λίγο καιρό κατάφερε να πάρει άδεια (κάτι πολύ δύσκολο στο Σικάγο) για την ανέγερση καζίνο το οποίο θα του αποφέρει τεράστια κέρδη. Γενικότερα ο Χάραλαμπος Κοζώνης είναι μέτοχος στην εταιρία που έχει συστήσει με τον αδελφό του Δημήτριο.

Πρόκειται για την Mega Group που δραστηριοποιείται στον χώρο των ακινήτων. Μιλάμε για έναν κολοσσό που ειδικεύεται στην κατασκευή, ανάπτυξη, διαχείριση ακινήτων αλλά και στα μεσιτικά. Αποτελείται από τέσσερις εταιρείες που η κάθε μια ειδικεύεται σε διαφορετικό τομέα. Έχει σαν βάση της το Σικάγο αλλά έχει πλέον απλωθεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και εκτός αυτών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1981 από τον Δημήτριο Κοζόνη και από τότε έχει γιγαντωθεί χάρη στην εκπληκτική της οργάνωση και το εξαιρετικό της έργο. Μόνο στην ευρύτερη περιοχή του Σικάγο η Mega Group εκμεταλλεύεται εμπορικά 21 κτήρια και φυσικά μιλάμε για γιγαντιαία ξενοδοχεία και τεράστια οικοδομήματα με γραφεία και μαγαζιά. Μιλάμε δηλαδή για μια εταιρεία με τεράστιο οικονομική δύναμη και συμφωνίες που της εξασφαλίζουν την ευρωστία της για πάρα πολλά χρόνια. Η Mega Group έχει υπογράψει πολυετή συμβόλαιο με ιδιωτικές αλλά και κρατικές επιχειρήσεις για εμπορική εκμετάλλευση κτηρίων κάτι που αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της.

Αυτό που επίσης αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Χάραλαμπος Κοζώνης σχεδιάζει πλέον την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ήδη στην εταιρεία του στην Αμερική έχει ενεργοποιήσει τον γιό του Ρόμπερτ και πλέον ο ίδιος επιθυμεί να γυρίσει στην πατρίδα. Ο Χαράλαμπος Κοζώνης έχει κάνει μάλιστα επαφές ώστε να κλείσει κάποιες συμφωνίες για κατασκευές και στην χώρα μας. Πρέπει λοιπόν να θεωρείται δεδομένο πως, αν τελικά κλείσει η συμφωνία, ο Κοζώνης θα έχει έδρα την Ελλάδα και θα διοικεί την ΑΕΚ εκ του σύνεγγυς και όχι από τις ΗΠΑ. Πλέον το επιχειρηματικό κομμάτι στην Αμερική θα το αναλάβει ο Ρόμπερτ Κοζώνης και ο Χάραλαμπος θα δραστηριοποιηθεί εδώ.

πηγή: www.aek365.gr