ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ


Ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ μίλησε για πάρα πολλά πράγματα, απάντησε σχεδόν σε όλα όσα ρωτήθηκε και έδωσε το "πράσινο φως" να μεταφερθούν τα περισσότερα στον κόσμο της ΑΕΚ μέσω των ΜΜΕ. Ο Δημητριάδης αποκάλυψε ότι σε επικοινωνία που είχε τόσο με τον Νίκο Νοτιά όσο και με τον Νίκο Θανόπουλο, του έγινε γνωστό ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Χαράλαμπο Κοζώνη είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και πώς ο Ελληνοαμερικάνος είναι μία εξαιρετική περίπτωση για την ΑΕΚ. Όταν λοιπόν ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ ρωτήθηκε σχετικά με τις εξελίξεις στο διοικητικό είπε: «Απ' ότι γνωρίζω, έχει συζητήσει και με τον Νοτιά και με το Θανόπουλο πρόκειται για πολύ σοβαρή περίπτωση η οποία δουλεύεται εδώ και έξι μήνες και απ' ότι γνωρίζω είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και θέλει να γίνει μοναδικό αφεντικό. Δεν αν θα τελειώσει θετικά όμως μπορώ να πω ότι είναι πολύ σοβαρή περίπτωση και πολύ σοβαρός επιχειρηματίας σύμφωνα με όσα μου έχουν μεταφερθεί.».
Εκτός από το φλέγον θέμα των διαπραγματεύσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Χαράλαμπο Κοζώνη υπόθεση για την οποία ο Δημητριάδης φάνηκε πολύ ενήμερος και αισιόδοξος τόσο για το αίσιο τέλος όσο και για τις δυνατότητες και το οικονομικό μέγεθος του υποψήφιου νέου αφεντικού ο "Μπίλ" έθιξε και πολλά άλλα θέματα για το ποδοσφαιρικό τμήμα κυρίως το οποίο είναι και το αντικείμενο του.

Ελληνικός κορμός

Αρχικά έκανε γνωστό πως το πλάνο της ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια το οποίο θα εισηγηθεί τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Μπάγεβιτς και στον νέο ιδιοκτήτη, αν προκύψει από τις διαπραγματεύσεις του κ. Νοτιά με τον Κοζώνη, θα είναι για επείγουσα "ελληνοποίηση" της ομάδας. Στόχος είναι να αποκτηθούν στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους ποιοτικοί Ελληνες παίκτες ώστε σταδιακά ο κοσμός της ομάδας να αποτελείται από τέτοιους και παράλληλα να γίνεται πιο ποιοτική επιλογή ξένων. Ο στόχος είναι να φτιαχτεί γρήγορα ένας υψηλού επιπέδου κορμός ώστε σε λίγα χρόνια να γίνονται κατά τις μεταγραφικές περιόδους μόνο λίγες, απαραίτητες και πολύ ποιοτικές προσθήκες. Παράλληλα ο Δημητριάδης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως τα επόμενα χρόνια η ΑΕΚ θα εκμεταλευτεί ακόμη καλύτερα τα τμήματα υποδομής της και θα ανεβάσει παίκτες στην πρώτη ομάδα. Επίσης υπερασπίστηκε τον Μάκο λέγοντας πως ήταν πολύ καλή επιλογή με δεδομένη την ηλικία, την αξία και την τιμή του και εξέφρασε την αισιοδοξία πως θα ανεβεί στο μέλλον.

Θα βάλει πολλά γκολ ο Μπλάνκο

Ο Δημητριάδης έδειξε αισιόδοξος όμως πως ακόμη και με την ομάδα όπως είναι τώρα θα υπάρξει βελτίωση και όσο περνάει ο καιρός θα αποδίδει όλο και καλύτερα και θα καταφέρει να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση. Οσον αφορά τους στόχους έδειξε ρεαλιστής. Τόνισε πως με δεδομένη την απόσταση από την κορυφή στόχος είναι το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα ενόψει πλέι οφ και από εκεί και πέρα η κατάκτηση του κυπέλλου και η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στην Ευρώπη.
Στην συνέχεια ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ εξέφρασε την πεποίθηση πως πολύ σύντομα ο Μπλάνκο θα φορτώνει πάλι με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα: "Τον σέντερ φορ να τον φοβάσαι όταν δεν είναι στις φάσεις. Οταν είναι στις φάσεις και έχει γκίνια είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα γκολ" ενώ πρόσθεσε πως μιλώντας με τον Αργεντινό γκολεαντόρ κατάλαβε πως είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Εμμονή το πρωτάθλημα
Αποκάλυψε επίσης πως έχει ζητήσει από τους παίκτες να λένε συνεχώς την λέξη πρωτάθλημα στα αποδυτήρια, να ακούγεται συνεχώς αυτό μέσα στην ομάδα κι ας μην το πάρουν... ποτέ όπως τόνισε χαρακτηρηστικά. Εφερε σαν παράδειγμα την πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ που από την πρώτη μέρα ο τότε συμπαίκτης του Γιώργος Σαββίδης του έλεγε πως στο τέλος θα πάρουν το πρωτάθλημα και θα βγει πρώτος σκόρερ και στο τέλος έγιναν και τα δύο. Από την επόμενη χρονιά το έλεγε ο ίδιος στους νέους συμπαίκτες του. Πρέπει σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ το πρωτάθλημα να είναι εμμονή τόνισε χαρακτηριστικά.

Η αδικία
Οσον αφορά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας ο "Μπιλ" μίλησε για τα πέντε παιχνίδια που είναι αυτός στην ομάδα και ισχυρίστηκε πως δεν έπρεπε να χάσει κανένα η ΑΕΚ. Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ χαρακτήρισε ανθρώπινο λάθος τον μη καταλογισμό του φάουλ στο γκολ του ΠΑΟ αλλά τόνισε πως η ΑΕΚ έχασε από αντίπαλο που έκανε τρία σουτ σε όλο το παιχνίδι ενώ για Δαλούκα και Κάκο ήταν καταπέλτης λέγοντας πως με τις αποφάσεις τους αλλοίωσαν τα αποτελέσματα. Μάλιστα χαρακτήρισε ηθική νίκη της ΑΕΚ πως και οι δύο διαιτητές δεν έχουν ξαναοριστεί σε αγώνες από τα παιχνίδια αυτά και ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ θα είναι ικανοποιημένη αν αυτό γίνει για τουλάχιστον άλλη μία αγωνιστική. Επίσης κάλυψε τον Θανόπουλο στην απόφαση του να μην παραιτηθεί από την προεδρία της Σούπερ Λίγκα λέγοντας πως το έκανε για το καλό της ΑΕΚ παρότι η πρόθεση του ήταν αντίθετη και συγκεκριμένα είχε πάρει απόφαση να παραιτηθεί.

Η ΑΕΚ ξανά οικογένεια
Για πρώτη φορά μετά από χρόνια ακούσαμε από το στόμα ανθρώπου της ΑΕΚ να εκφράζεται η αγωνία για το ότι η ομάδα έχει αποξενωθεί από τους οπαδούς: "Από εδώ και πέρα και για όσο καιρό είμαι εγώ θα φροντίζω ώστε σε κάθε παιχνίδι της επαρχίας να επισκεπτόμαστε μαζί με παίκτες τα τοπικά κλαμπ. Δεν καταλαβαίνω γιατί στην Ξάνθη π.χ. δεν πήγαμε με δύο παίκτες να μας δουν και να μιλήσουν οι οπαδοί μας που αγαπούν την ΑΕΚ τόσα χιλιόμετρα μακριά. Στην Κρήτη θα το κάνουμε, εκεί υπάρχει πολύ δυνατό κλαμπ, και θα συνεχίσουμε και αλλού. Επίσης θα πρέπει η ομάδα μέσω εκπροσώπων να δίνει το παρών και σε εκδηλώσεις συνδέσμων. Ηταν λάθος που σταμάτησε αυτό γιατί η ΑΕΚ πρέπει πρώτα από όλα να είναι οικογένεια και οι οπαδοί να μαθαίνουν τα πράγματα από πρώτο χέρι."