ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

ΑΕΚ ΧΑΝΤΜΠΟΛ!

Τι κι αν της έλειπαν πέντε βασικοί της παίκτες και χρειάστηκε να επιστρατευτούν οι πιτσιρικάδες Κόντης, Γεωργίου κι ο Ιάκωβος Σομπιρακούλ; Το κιτρινόμαυρο τμήμα χάντμπολ απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι όταν έχει αυτό τον κόσμο στο πλευρό του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Πραγματοποιώντας κάταθεση ψυχής, οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη κατάφεραν να ξεπεράσουν το σκόπελο των Βριλησσίων με 32-26 για την 5η αγωνιστική και να... σπάσουν επιτέλους το ρόδι, πανηγυρίζοντας την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι και με όπλο σε ένα ακόμα παιχνίδι την άμυνά τους, αλλά και την εκπληκτική απόδοση του τερματοφύλακα της ομάδας, Ευγένιου Κουλούρη, που είχε 50% ποσοστό στις αποκρούσεις, κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 13-11. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Ενωση, με εμφανώς καλύτερη ψυχολογία κι έχοντας βελτιώσει τις αδυναμίες τις λιγοστές αδυναμίες του πρώτου μέρους κατάφερε να χτίσει μια διαφορά 4- 5 τερμάτων την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος.

Συγκινητική η προσπάθεια του Χριστόφορου Μπακαούκα, που αν και... κούτσαινε, κάθισε στον πάγκο και ανέλαβε το ρόλο του μόνιμου εκτελεστή των πέναλτι, ενώ συνεχείς οδηγίες στον Ευγένιο Κουλούρη έδινε από τον πάγκο κι ο ανέτοιμος Δημήτρης Καφφάτος. Σαν... θηρία στο κλουβί ένιωθαν οι Νίκολα Στρμπατς και Στέφανος Βελιτσιάνος που λόγω τραυματισμού παρακολούθησαν το ματς από την εξέδρα, αλλά κι ο τιμωρημένος Γιώργος Παπαδόπουλος και φρόντιζαν να δίνουν συμβουλές και να εμψυχώνουν τους συμπαίκτες τους.

Βροντερό παρών ο κόσμος

Παρά το γεγονός ότι την ίδια ώρα που το τμήμα χάντμπολ αντιμετώπιζε τα Βριλήσσια, στο Ελληνικό το μπάσκετ έδινε τη δική του «μάχη», αλλά οι οπαδοί της ΑΕΚ, φρόντισαν να είναι παντού. Περισσότεροι από 100 οργανωμένοι οπαδοί της Ενωσης δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο κλειστό κι έσπρωξαν τους κιτρινόμαυρους στη νίκη, με τους τελευταίους να αφιερώνουν συνεχώς τα γκολ στον κόσμο της ομάδας. Στο τέλος της αναμέτρησης, παίκτες και κόσμος έγιναν ένα, πανηγυρίζοντας το πρώτο τρίποντο της Ενωσης στο φετινό πρωτάθλημα. Να σημειωθεί ότι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας υπήρχαν στις εξέδρες, αλλά η συνύπαρξη ήταν αρμονική και δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα.