ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Κι άλλοι χρηματοδότες για την «Αγιά Σοφιά»

Τα σχέδια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ βγήκαν στο φως και τώρα είναι σειρά να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που θα χρηματοδοτήσουν το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Gipedo AEK
Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ όπως τονίστηκε και στην παρουσίαση των σχεδίων δε θα έχει καμιά εμπορική χρήση, αλλά μόνο αγωνιστική. Το γήπεδο θα είναι 34.000-35.000 θέσεων και θα κοστίσει γύρω στα 70 εκατομμύρια ευρώ. Το 1/3 περίπου από αυτά θα προέλθει από την Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης υπολογίζει ένα ποσό γύρω στα 25 εκατ. ευρώ από μια μεγάλη εταιρία, από την οποία και δώσει το όνομα της στο νέο γήπεδο. Με λίγα λόγια με τη χορηγία μιας εταιρίας και τα χρήματα από την Περιφέρεια θα έχει καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος για το νέο γήπεδο.

Η χρηματοδότηση όμως δε σταματάει εκεί αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News» σε αυτό το μεγάλο έργο θα συνδράμουν και αρκετοί επιχειρηματίες. Τα ονόματα των Πέτρου Παππά και Πόλυ Χατζηιωάννου έχουν γίνει γνωστά εδώ και καιρό. Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει ότι αναμένεται έκαστος να βάλει 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Μεταξύ άλλων λεφτά θα βάλουν και οι εφοπλιστές Δημήτρης Στεφάνου, Γιώργος Δαλακούρας και ο πρώην Υπουργός και δικηγόρος, Βασίλης Σαραντίτης θα βάλουν 3 με 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ενώ για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα συνεισφέρει και ο κόσμος της ΑΕΚ ο οποίος με τα διαρκείας που αγόρασε φέτος ή θα αγοράσει του χρόνου θα στείλει το 50% αυτών στον Ναό. Το μεγαλύτερο ποσό από τους ΑΕΚτζήδες επιχειρηματίες θα βάλει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

aek-live.gr