ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«Σεισμός» (78-56) η ΑΕΚ!

Ποδαρικό με το δεξί έκανε η ΑΕΚ στο Ηράκλειο και επιβλήθηκε 78-56 του ΟΦΗ.
Παρόντος του Αλέξη Αλεξίου, που ταξίδεψε ανήμερα στο νησί. Και πρόλαβε να δώσει το «παρών» στο ξενοδοχείο και να εμψυχώσει τους παίκτες.

Η «Βασίλισσα» (με δύναμή της την κλασική άμυνα Ζιάγκου!) ξεπέρασε από νωρίς το άγχος της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος της Α2. Και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον της. Το πρώτο βήμα για να αναπαυθεί η ψυχή του Γιώργου Αμερικάνου (που θα ήθελε την ΑΕΚ γρήγορα στην Α1) έγινε!
Δεν επηρεάστηκε ούτε από την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι χίλιοι οπαδοί του γηπεδούχου, ούτε από την ισχυρότατη σεισμική δόνηση που ταρακούνησε την Κρήτη.

Το αντίθετο, προκάλεσε αυτή (η ΑΕΚ) σεισμικές δονήσεις στο παρκέ με την εμφάνισή της κυρίως στην δεύτερη περίοδο, όπου ήταν επιβλητική. Στο διάστημα που δεν είχε παίκτη, που να υστέρησε, αλλά με τον Θοδωρή Τσιότρα να ξεχωρίζει. Ο Μεσσήνιος γκαρντ ήλθε από τον πάγκο, αλλά έδωσε ώθηση στην ομάδα. Κατά διαστήματα, όμως, έδωσαν βοήθειες σε κρίσιμες στιγμές οι Τσιάκος, Καράμπουλας, Πολυτάρχου. Θετικός κατά διαστήματα ήταν ο Στέφαν Νίκολιτς.

Η «Βασίλισσα» είχε τον πλήρη έλεγχο, λοιπόν, στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε 47-33, και ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για τη νίκη. Η ΑΕΚ προηγήθηκε 58-36 στο και έκλεισε την πρώτη περίοδο με σκορ 63-47, ενώ στο 38΄ η ΑΕΚ έγραψε το 75-53 στην μεγαλύτερη διαφορά του αγώνα.
Η ΑΕΚ είχε προηγηθεί 19-17 του ΟΦΗ στην πρώτη περίοδο. Η «Ένωση» ξεκίνησε με τους Νίκολιτς, Πολυτάρχου, Καράμπουλα, Γκιζόγιαννη, Δέσπο.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 47-33, 63-47, 56-78

Διαιτητές: Μπήτης, Ξενικάκης, Σιμητόπουλος

ΟΦΗ (Τακιανός): Βαγενάς 12 (1), Μάτζιος 5, Ραζής 10, Τραϊανός 3, Δεληγιώργης 7 (1), Τζόρτζεβιτς 13, Πλιούκας 6 (2), Καραγκιολίδης, Γρύλλης, Σταθάκης, Κυρίτσης, Τόλιος.

ΑΕΚ (Ζιάγκος)Q Παπαδιονυσιου 3 (1), Φαλέκας 2, Καράμπουλας 18 (1), Πολυτάρχου 20 (3), Τσιότρας 9 (1), Γκιζόγιαννης 4, Παπαντωνάκος, Δρόσος, Παναγιωταράς , Δέσπος 2, Τσιάκος 7, Νίκολιτς 13 (1)


aekarena.gr