ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Στην Κυψέλη μετακομίζει η έδρα της ΑΕΚ με απόφαση του Λαζόπουλου

bakaΑκόμα μια εντυπωσιακή κίνηση έκανε ο Δημήτρης Λαζόπουλος προκειμένου να φέρει την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ δίπλα στον κόσμο της ομάδας.

Με μια θεαματική κίνηση και υπολογίζοντας μόνο θέληση του κόσμου της ΑΕΚ, ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος αποφάσισε να αλλάξει την έδρα και να την μεταφέρει από το μακρινό και απρόσιτο (από συγκοινωνίες) γήπεδο των Νέων Λιοσίων στο κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη.

Σε συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους και γενικότερα ακούγοντας τις απόψεις των φίλων της ΑΕΚ, ο Λαζόπουλος αποφάσισε να αλλάξει την έδρα της ομάδας. Και αυτό μολονότι η δημιουργία μιας υπερσύγχρονης έδρας στα Νέα Λιόσια είχε στοιχίσει στον ίδιο σημαντικό ποσό. Ωστόσο, το σημαντικό είναι η ΑΕΚ να έχει πραγματική έδρα και ο κόσμος να είναι στο πλευρό της.

Αλλωστε, από το ξεκίνημα της σεζόν και παρά την εντυπωσιακή ανταπόκριση στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας, η εικόνα στο γήπεδο των Λιοσίων ήταν απογοητευτική. Ετσι, η ομάδα θα αγωνίζεται πλέον στο κλειστό του Πανελληνίου, αρχής γενομένης από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στη ΧΑΝΘ. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα χρησιμοποιείται το παλατάκι των Νέων Λιοσίων, ενώ ενδέχεται το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων χρησιμοποιηθεί και για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ.........enwsi.gr