ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Τίποτα δεν σταματά το γήπεδο

gipedo1
Η ΑΕΚ μπαίνει στη νέα εποχή και ετοιμάζεται για το όνειρο της κατασκευής του νέου γηπέδου της. Το αποψινό διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής αποφάσισε ομόφωνα την υπογραφή προσύμφωνου με το οποίο παραχωρεί το δικαίωμα κατασκευής του νέου γηπέδου στην «Δικέφαλος 1924 ΑΕ». Ο πρόεδρος του σωματείου, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ο γενικός γραμματέας, Αλέξης Αλεξίου και ο ταμίας, Γιώργος Μπέρκοβιτς ανέλαβαν την ευθύνη να προχωρήσουν τη διαδικασία και να τη φέρουν εις πέρας.

Ωστόσο, το πρώτο βήμα – αυτό σηματοδοτεί η υπογραφή προσυμφώνου παραχωρητηρίου – έγινε. Παρά τις αντιρρήσεις που εξέφρασε ο σύμβουλος του σωματείου, Νίκος Γεωργαντζόγλου. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ο Γεωργαντζόγλου παρουσίασε επιστολή στην οποία εξέφραζε τη διαφωνία του με την παραχώρηση. Κυρίως, επειδή δεν περιλαμβάνονται αθλητικοί χώροι για τα υπόλοιπα τμήματα.

Οι Ασλανίδης και Ανατολιωτάκης φρόντισαν να καταστήσουν σαφές πως δεν μπορεί να επιστρέφει η ΑΕΚ στην εσωστρέφεια και να διυλίζει τον κώνωπα. Το θέμα του γηπέδου είναι ζωτικής σημασίας για όλη τη λειτουργία της ΑΕΚ και δεν μπορεί να υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση. Επίσης, ο Μάκης Αγγελόπουλος κατέστησε σαφές πως οι μετοχές θα ανήκουν στον κόσμο και επί της ουσίας, το γήπεδο θα ανήκει στην ΑΕΚ.

Ο Γεωργαντζόγλου φαίνεται πως πείστηκε και ήρε της αντιρρήσεις του. Ετσι, η απόφαση για την υπογραφή προσύμφωνου για το παραχωρητήριο, ήταν ομόφωνη από όλο το ΔΣ. Και από εδώ και πέρα, αρχής γενομένης από την αυριανή (2/10) παρουσίαση στον Δήμο, όλη η ΑΕΚ κινείται ενωμένη για να φτάσει στο όνειρο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ...enwsi.gr