ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Μάγκικη νίκη επί του ΟΣΦΠ η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-2 σετ του ΟΣΦΠ στου Ρέντη, παίρνοντας μια μεγάλη νίκη για τη 2η αγωνιστική του Λιγκ Καπ.

Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά στον αγώνα, ωστόσο κάποια μικρά λάθη της στέρησαν την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στα σετ, με τον Ολυμπιακό να κάνει το 1-0. Στο δεύτερο σετ οι Κιτρινόμαυροι ανέβασαν ακόμα περισσότερο το ρυθμό τους και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Η ίδια εικόνα παρέμεινε και στο τρίτο σετ, με τους παίκτες του Γιώργου Κλαρούδα να κάνουν το 2-1 και να έχουν τον πρώτο λόγο στον αγώνα.

Η αδράνεια της Ένωσης στο τέταρτο σετ έδωσε την ευκαιρία στους Πειραιώτες να κάνουν το 2-2 και να οδηγήσουν το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι με την ΑΕΚ της Καρδιάς να δείχνει τεράστια αποθέματα πάθους και θέλησης και να παίρνει τελικά τη νίκη στη δεύτερη αγωνιστική του Λιγκ Καπ.

Τα σετ: 25-22,23-25,21-25,25-18,16-18.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χριστοφιδέλης, Μαρούλης, Γιούρισιτς, Στεφάνου, Καλντέιρ, Παπαδόπουλος, Κοκκινάκης, Σωτηρίου, Γιορντάνοφ, Σμαραγδής, Κουρνέτας, Βολουδάκης.

ΑΕΚ: Μαντέκας, Καλαϊτζίδης, Τόρρες, Αχιλλεόπουλος, Τοκάνης, Γκενς, Αλεξίου, Κρέτσης, Παγιάν, Γκούζντα, Ρουμελιωτάκης, Παπακυριακού, Χατζόπουλος, Παπαδόπουλος, Πέτρογλου.

aek1924.gr