ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Με 10 ευρώ, χτίζεις τον Ναό…

Εδώ και αρκετό καιρό ο Δημήτρης Μελισσανίδης δέχεται μηνύματα από απλό κόσμο της ομάδας, ο οποίος δεν είχε τη δυνατότητα να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας, ωστόσο επιθυμεί να βάλει κι αυτός έστω ένα μικρό λιθαράκι στην κατασκευή του γηπέδου.

 Η απόφαση του αφεντικού της ΑΕΚ είναι να δώσει αυτή την δυνατότητα στους φίλους της Ένωσης, μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου (ύψους 30 εκατ. ευρώ) που θα προκηρύξει η Δικέφαλος 1924. Σε αυτή την αύξηση θα συμμετάσχουν οι επώνυμοι ΑΕΚτζήδες που έχουν συμφωνήσει να στηρίξουν το εγχείρημα, ενώ θα μετοχοποιηθούν η συμμετοχή των οπαδών μέσω της αγοράς διαρκείας, αλλά και άλλα έσοδα της ομάδας (όπως η χορηγία του ΟΠΑΠ και άλλες).

 Ωστόσο, από εκεί και πέρα, αναμένεται να δοθεί η δυνατότητα και στους μη κατόχους διαρκείας να πάρουν μέρος σε αυτή την ιστορική προσπάθεια.

 Η τιμή της μετοχής της Δικέφαλος 1924 αναμένεται να οριστεί στα 10 ευρώ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον καθένα να αγοράσει έστω μια, να την πάρει στα χέρια του και να έχει ως οικογενειακό κειμήλιο την απόδειξη συμμετοχής του στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Άλλωστε, με τις εμπορικές χρήσεις του γηπέδου (και κατ' επέκταση και τον τραπεζικό δανεισμό για την κατασκευή του) στο μηδέν, είναι δεδομένο ότι και το τελευταίο... ευρώ είναι σημαντικό για αυτή την προσπάθεια και έχει την ίδια -και ίσως και μεγαλύτερη- αξία με τα ποσά που είναι σε θέση να βάλουν επιφανείς οικονομικοί παράγοντες.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που είναι κυριολεκτικά συγκλονισμένος με την ανταπόκριση του κόσμου στο όραμα του πιστεύει πως μετά και την μεγάλη παρουσίαση της 6ης Νοεμβρίου στην Στέγη γραμμάτων και τεχνών ο κόσμος της ΑΕΚ θα προσπαθήσει με όλες του τις οικονομικές δυνάμεις να εξασφαλίσει έστω τα 10 ευρώ για να συμμετάσχει στην κατασκευή του γηπέδου - ονείρου...

aek365.gr