ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Έτσι χτίζουμε την ΑΕΚ!

Διαβάστε όσα είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στη SuperBALLγια τη νέα ΑΕΚ, τις Ακαδημίες, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Τραϊανό Δέλλα, τον κόσμο της ομάδας και όλα τα θέματα που αφορούν την Ένωση.
Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης
Τι πρεσβεύει η νέα εποχή της ΑΕΚ:

Πρέπει να αφήσουμε πίσω το παρελθόν όταν μιλάμε για την ΑΕΚ έτσι όπως την φανταζόμαστε. Αυτό που πάει να χτιστεί. Πρέπει να εκλείψει η μιζέρια, η στεναχώρια. Αυτό δε χωράει στους ΑΕΚτζίδες. Θέλω να δημιουργήσουμε όλοι μαζί κάτι καινούργιο το οποίο θα γίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια, η οποία κάνει τη διαφορά. Καλύτερα να κάνουμε πράξεις παρά λόγια. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ένας άνθρωπος ο πρόεδρος θα δώσει τη ψυχή του για αυτή την ομάδα. Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει. 

Το χειροκρότημα του κόσμου: 

Το μεγαλύτερο κέρδος για μένα όλα τα χρόνια που έπαιζα ποδόσφαιρο είναι η εκτίμηση του κόσμου. Αισθάνομαι περήφανος ότι με το πέρασμα των χρονών ότι αυτό που απομένει είναι αυτό. 

Για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δεν ήμουν από τους τυχερούς που έπαιξαν στην Φιλαδέλφεια και το βίωσα και με τον ΠΑΟ το να είμαι χωρίς έδρα. 

Για το αν η ΑΕΚ θέλει να δημιουργεί ή να παίρνει παίκτες στην Σούπερ Λίγκα

Όταν φτάσουμε στη Σούπερ Λίγκα δεν θέλουμε να παίρνουμε 20 ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να δημιουργήσουμε προσωπικότητες, σκεπτόμενους ποδοσφαιριστές. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά το γουστάρουμε αυτό που κάνουμε. Για αυτό είμαστε εδώ, θα δώσουμε και τη ψυχή μας για να δούμε την ομάδα όπως την θέλουμε. Θέλουμε και έτοιμους παίκτες και να βγάλουμε δικούς μας και ξένους που να κάνουν τη διαφορά. 

Δεν νομίζω ότι υπάρχει η πολυτέλεια να περιμένουμε 2 χρόνια για τη Β και τη Γ Εθνική. Όποιος δείξει ότι μπορεί να τιμάει αυτή τη φανέλα είναι στο χέρι του και στα πόδια του να παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια. 

Για το αν μαζί με τους παίκτες η ΑΕΚ φτιάχνει και προπονητή

Αυτό που φαίνεται μέχρι τώρα και είναι και επιθυμία του προέδρου είναι η ομάδα να φτιάξει και προπονητή. Τον Δέλλα τον ξέρω 20 χρόνια. Είναι ρεαλιστής, ώριμος και δουλευταράς. Εμένα δεν μ’ άρεσε να είμαι προπονητής θεωρώ ότι είναι η πιο δύσκολη δουλειά ειδικά στην Ελλάδα. 

Η ΑΕΚ έχει ταλέντα; 

Η ΑΕΚ έχει ταλέντα στις Ακαδημίες, οι οποίες έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν σε σωστή βάση. Όλο αυτό βέβαια θέλω υπομονή και επιμονή. Εμείς την έχουμε, ο πρόεδρος την έχει και αν συνεχίσουμε έτσι ο κόσμος θα δουλεύει υπέρ μας. Όσο περνάει ο καιρός θα φτιάξουμε και δίκτυο σκάουτιν όχι μόνο στην Ελλάδα. 

Ποιον έλληνα ποδοσφαιριστή θα έφερνες τώρα στην ΑΕΚ;

Ο Κώστας Κατσουράνης είναι ανάμεσα στους τρεις πρώτους. Πλέον στην ΑΕΚ δεν έχει «θα φέρουμε» και όχι «θα φέρω». Η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερη εννοείται ότι τον θέλουμε στην ΑΕΚ. Ο Λεονάρντο έχει ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα του. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να έρθει ο Λεονάρντο στην Β’ Εθνική. 

Για τον κόσμο της ΑΕΚ

Ο κόσμος είναι ο μεγαλύτερος κριτής. Είχα πάντα καλή σχέση με τον κόσμο. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να πω είμαι ΑΕΚ ή ΠΑΟ. Είμαι στην ΑΕΚ και θα δώσω τη ψυχή μου για αυτήν. Όλα τα προβλήματα που έχει περάσει η ΑΕΚ σε φέρνει ακόμα πιο μπροστά στον κόσμο. Όσα προβλήματα και να υπάρχουν ο κόσμος είναι εκεί. 

Πες μας δυο λόγια για τον Μελισσανίδη

Το σχέδιό του το είπε ο ίδιος. Θέλει να δει μια δυνατή ομάδα, γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και μια ομάδα ελληνική που να πρωταγωνιστεί. Είναι πολύ απλός μπορείς να συζητήσεις μαζί του τα πάντα, ανοιχτόμυαλος και με τρέλα για την ομάδα, δεν θα ανέφερα τα λεφτά. 

Για την Γ’ Εθνική και την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι πολυτέλεια για τη Γ’ Εθνική. Να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει πίεση. Αν καταλάβουν ότι η πίεση κάνει καλό έχουν να δώσουν πολλά περισσότερα. 

Ο Ντέμης χωράει στην ομάδα;

Μόνο ο πρόεδρος το γνωρίζει αυτό. Ο πρόεδρος έχει την ικανότητα να επιλέγει τους κατάλληλους. 

Για την οργάνωση των Ακαδημιών και τον Άκη Ζήκο 

Υπάρχει μια αρμονική σχέση από όλους, με τα πάνω τα κάτω και τις διαφωνίες μας. Όταν βγαίνουμε όμως από την πόρτα κοιτάμε το καλό της ΑΕΚ και μόνο. Έτσι είναι και ο Άκης. Και εμείς ακόμα μαθαίνουμε κάποια πράγματα. Νομίζω ότι ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο με αυτό το πράγμα, γιατί έχεις να κάνεις με παιδιά και γονείς. Του έχω εμπιστοσύνη και σε αυτούς και στην ομάδα του και είμαι αισιόδοξος ότι θα πάνε καλά. 

Πόσο βαριά είναι η φανέλα της ΑΕΚ; 

Μου έλεγαν ότι είναι βαριά η φανέλα στην Καλαμάτα και τα άκουγα και γέλαγα. Καλώς ή κακώς πλέον καταλαβαίνω ότι η φανέλα είναι βαριά. Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί στην Καλαμάτα να κάνει παπάδες μπορεί στην ΑΕΚ να μην αποδώσει γιατί υπάρχει όλο αυτό το μέγεθος. 

aek1924.gr