ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Οι 4 επιθετικογενείς ξένοι της ΑΕΚ «τρώνε» τον Κορδέρο από την 11άδα


korderoΜέσα στα πολλά που δοκίμασε σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας, ήταν και το δίδυμο στα χαφ με Ρόβα και Γεωργέα και τον Ντακόλ μπροστά τους στο 4-2-3-1. Σε ένα τέτοιο πλάνο ο Κορδέρο έμεινε εκτός. Και αυτό για να χωρέσουν στην 11άδα και οι τέσσερις επιθετικογενείς ξένοι της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Ντακόλ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μπρέσεβιτς και οι Πόποβιτς και Ράμα στα δύο άκρα της επίθεσης.

Αν εμπιστευτεί αυτή τη διάταξη με αυτά τα πρόσωπα ο Δέλλας, τότε εκτός αποστολής θα μείνουν ο Κορδέρο και ο Τσιρίλο. Για τον Ισπανό μέσο όμως θα είναι για πρώτη φορά, αφού μετρά τρεις σερί συμμετοχές ως βασικός στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Πάντως, στο τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΑΟ Περιστερίου στο γήπεδο της Καλλιθέας ο Κορδέρο ήταν μέτριος. Έκανε πολλά λάθη στο ματς, ήταν αργός στις αντιδράσεις του και γενικώς δεν βοήθησε την ομάδα του να έχει ισορροπία και καλή οργάνωση με τη μπάλα στα πόδια.

Σε διαφορετική περίπτωση αν παίξει ο Κορδέρο, τότε όλα δείχνουν ότι θα παίξει ο Ρόβα στο πλάι του, με τον Γροντή δεκάρι και τον Μπρέσεβιτς ή τον Ντακόλ σε θέση σέντερ φορ. Έτσι, ο Γεωργέας θα μετακινηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ...........enwsi.gr