ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ευθεία πρόκληση για την ΑΕΚ και τον κόσμο της, διαιτησίες όπως αυτή της Καλλιθέας

peristeri-aekΣαφέστατα, για την ΑΕΚ δεν αποτελούν δικαιολογία για την αποτυχία στην Καλλιθέα τα φαλτσοσφυρίγματα των Βάτσιου, Κασσαβέτη και Δημόπουλου.

Μπορεί να ακυρώθηκε κανονικό γκολ, να μη δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι και να κόπηκαν δύο οφσάιντ που έφταναν στα όρια του σκανδάλου, αλλά δεν ευθύνονται για τη γκέλα με τον ΑΟ Περιστερίου. Η ΑΕΚ έχει να λύσει αγωνιστικά ζητήματα, αλλά και να λάβει τα μηνύματα για όσα της ετοιμάζουν.

Όταν έρχεται ένα διαιτητικό τρίο για να βάλει φωτιά σε ένα παιχνίδι όπως αυτό της Καλλιθέας, προφανέστατα και δεν γίνεται για να ευνοήσει την ομάδα του Περιστερίου. Ο στόχος είναι μεγαλύτερος και πολύ πιο σημαντικός: διαιτησίες όπως η χθεσινή, επιχειρούν να προκαλέσουν την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Να πλήξουν το πρεστίζ της ομάδας, να αναγκάσουν τους φίλους της να ξεφύγουν και να δημιουργήσουν επεισόδια και καταστάσεις που θα δώσει λαβή για σπέκουλα εις βάρος της Ενωσης.

Η ΑΕΚ του Μελισσανίδη τους ενοχλεί. Θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα. Ακόμα και τώρα που είναι στην Γ’ Εθνική, επιχειρούν να την πλήξουν. Να τη στραπατσάρουν και να ανακόψουν την πορεία τους. Όπως έλεγαν παράγοντες της Ενωσης μετά το ματς, πρόκειται για τριάδα απόλυτα ελεγχόμενη από τον Τζανόπουλο της ΕΠΟ. Πρόκειται για μέλη της παράγκας, κομμάτια του συστήματος που προσπαθεί να χτυπήσει την ΑΕΚ.

Η μοναδική απάντηση που μπορεί να υπάρχει είναι η ενότητα και η βελτίωση. Ενότητα γιατί μόνο έτσι η ΑΕΚ είναι παντοδύναμη και αγωνιστική βελτίωση για να βρει λύσεις μέσα στο γήπεδο. Να μην αφήνει τα ματς να παιχτούν, αλλά να μπαίνει και να τα κερδίζει. Να διαλύει τους αντιπάλους και να μην αφήνει ούτε την υποψία σε κάποιον διαιτητή, πως ακόμα και αν κάνει κατάφορες αδικίες θα πετύχει τον στόχο του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ......................enwsi.gr