ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Απίθανο: Πήγαν να πετάξουν έξω τις αθλήτριες της ΑΕΚ!


048
Αυτά ΜΟΝΟ στην Ελλάδα γίνονται… Ξαφνικά λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών έκανε την εμφάνιση της ολιγομελής αστυνομική δύναμη με τον επικεφαλής της να εκτοξεύει βέλη κατά πάντων…

Οι αστυνομικοί πλησίασαν τις αθλήτριες της ΑΕΚ, Φερνάντες  και Μλαντένοβιτς και τους ζήτησαν το λόγο που βρίσκονταν στις εξέδρες ενώ ο αγώνας ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Με παρέμβαση κάποιων ψύχραιμων παρευρισκόμενων – ανάμεσα τους και εμείς – έγινε η προσπάθεια να καταστεί κατανοητό ότι είναι αθλήτριες της ΑΕΚ. Οπότε ο επικεφαλής της αστυνομίας κάλεσε τον υπεύθυνο για να δει αν είναι στην λίστα!!!

Οι αθλήτριες της ΑΕΚ γελούσαν αμήχανα στην όλη διαδικασία περιμένοντας να δουν αν θα τις πετάξουν έξω…

Τις σήκωσαν μάλιστα από τις θέσεις τους δείχνοντας την πόρτα της εξόδου και απείλησαν με έξοδο και την παρέα των Παλαιμάχων της ΑΕΚ που παρακολουθούν ανελλιπώς τους αγώνες βόλεϊ με επικεφαλής τον Χρήστο Αντωνόπουλο.

Βέβαια ο Χρήστος Αντωνόπουλος, ο Νίκος Παρίσης και ο Τάκης Βουδούρης είχαν πρόσκληση και δεν μπορούσαν να τους διώξουν οπότε οι αρχές μάλλον τα βρήκαν σκούρα στο θεάρεστο έργο τους…

Τελικά ανέβηκαν στην εξέδρα η Φένια Παπαγεωργίου και ο Κώστας Παπαδημητρίου για να πείσουν τους αστυνομικούς ότι η Φερνάντες και η Μλαντένοβιτς δεν είναι απλά δυο ψηλές γυναίκες που πήγαν να δουν βόλεϊ στην Ριζούπολη γιατί δεν είχαν τίποτα άλλο να κάνουν με τον ελεύθερο χρόνο τους αλλά είναι αθλήτριες της ΑΕΚ.

Το φωτορεπορτάζ του AEK LIVE αναδεικνύει δυστυχώς την προχειρότητα με την οποία λειτουργούν τα πάντα σε τούτη την χώρα…
021 039 042 043 044 045 046 047


049