ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Στο φιλικό με την Ομόνοια κρίνεται η τελευταία μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ

tzanetopoulos argyriou stathakisΤο ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης συνεχίζουν να εξετάζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, σε περίπτωση που δουν στο αποψινό φιλικό με την Ομόνοια ότι παραμένει το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνα.

Το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και αρκετές μέρες ότι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης δεν αποκλείουν να προστεθεί στο ρόστερ ένας επιπλέον κεντρικός αμυντικός, αφού μέχρι στιγμής στα φιλικά που έχουν προηγηθεί, η άμυνα δείχνει να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος της απόκτησης του Μπρούνο Tσιρίλο, ο οποίος όμως προοληπτικά παραμένει εκτός, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Πολλά θα κριθούν στη σημερινή αναμέτρηση με την ομάδα του Τόνι Σαβέβσκι, αφού πρόκειται για έναν ισχυρό αντίπαλο, κόντρα στον οποίο θα μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την παρουσία και τη συνεργασία των τριών κεντρικών αμυντικών που υπάρχουν στο ρόστερ.

Τσούπρος και Σταθάκης εννοείται ότι έχουν το προβάδισμα, αλλά στο τουρνουά της Ραφήνας ο νεαρός Άνταμ Τζανετόπουλος είχε πολύ καλή παρουσία, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του τον Βασίλη Ρόβα.

Η προθεσμία για απόκτηση ελεύθερου ποδοσφαιριστή εκπνέει στις 14 Σεπτεμβρίου και μέχρι εκείνη την ημερομηνία όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

enwsi.gr