ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Στο σκαμνί Αδαμίδης, Κοσμάτος, Νοτιάς!

Στο εδώλιο θα καθίσουν την Τρίτη (1η Οκτωβρίου) οι Νίκος Νοτιάς, Σταύρος Αδαμίδης και Χάρης Κοσμάτος, οι οποίοι κατηγορούνται για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
notias-adamidis-kosmatosΤο θέμα αναδεικνύει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, το οποίο αναφέρει  

«Το δικαστικό ρεπορτάζ… κιτρινόμαυρης απόχρωσης καλά κρατεί. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Real News, την Τρίτη 1η Οκτωβρίου, στο εδώλιο του Ε” Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών (πινάκιο 110, 111) θα καθίσουν ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης, o πρώην αντιπρόεδρος Θεοχάρης Κοσμάτος και ο πρώην μεγαλομέτοχος της εταιρείας Νίκος Νοτιάς που θα εκπροσωπηθεί από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Θέμη Σοφό.

Οι τρεις τους κατηγορούνται για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών (σ.σ. πρόκειται για κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος), ενώ για τον ίδιο λόγο είναι προγραμματισμένη δίκη στις 8 του μήνα. Ενάγων και στις δύο το ΙΚΑ και αντικείμενό τους τα χρέη προς τον Οργανισμό τόσο της πρώην πλέον ΠΑΕ όσο και της Empire 1924, της θυγατρικής εταιρείας που εκμεταλλευόταν τα εμπορικά της δικαιώματα, το σήμα και τα προϊόντα της».

aek-live.gr