ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Διακαής πόθος η μεταφορά στα Σπάτα!

Τα τμήματα Υποδομής της ΑΕΚ περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα μεταφερθούν μόνιμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα.

Οι Ακαδημίες της Ένωσης λειτουργούν πλέον υποδειγματικά, ωστόσο αγκάθι παραμένει το γεγονός ότι δεν έχουν τη δική τους έδρα. Βέβαια, τα έργα στα Σπάτα για την κατασκευή ενός ακόμα γηπέδου έχουν ξεκινήσει και οι πιτσιρικάδες της ΑΕΚ περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα μεταφερθούν εκεί.

Το γεγονός ότι θα αποκτήσουν για πρώτη φορά τη δική τους έδρα, η οποία μάλιστα θα είναι κοντά στην πρώτη ομάδα θα ανεβάσει τη ψυχολογία των μικρών και θα τους κάνει να θέλουν να ανέβουν επίπεδο.

Άλλωστε αυτή είναι και η λογική των υπευθύνων. Οι παίκτες από τις Ακαδημίες να βλέπουν τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας ώστε να έχουν και οι ίδιοι κίνητρο να δουλέψουν περισσότερο για να βρεθούν δίπλα τους.

Μάλιστα, αυτό έχει ήδη ξεκινήσει να συμβαίνει με την παρουσία των Τρίφωνα Καζβιρόπουλου, Δημήτρη Τζάθα και Νίκολα Ζιβάνοβιτς στην πρώτη ομάδα. Τρία παιδιά που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στο τμήμα κ17 της Ένωσης και πλέον έχουν γίνει οι πρεσβευτές της αντρικής ομάδας στα τμήματα Υποδομής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο το τμήμα κ18, όσο και το κ17 προπονήθηκαν αρκετές φορές μέχρι στιγμής στα Σπάτα, όταν η πρώτη ομάδα δεν χρειαζόταν τα γήπεδα, ενώ πλέον οι προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο της Δροσιάς το μεσημέρι.

aek1924.gr